Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 257
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Бакланова Л. В. Интенсификация пробоподготовки в анализе пищевых продуктов на содержание примесей : Дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Владимировна ; Украинский НИИ соляной промышленности, Днепропетровский гос. ун-т. Химический факультет. - Днепропетровск ; Артемовск, 1997. - 144 л. (Шифр: ДС54682)
2.Бохан Ю. В. Пробоподготовка для атомно-абсорбционного и спектрофотометрического анализа продуктов питания и биообъектов : Дис... канд. хим. наук: 02.00.02 / Бохан Юлия Владимировна ; Днепропетровский национальный ун-т. - Д., 2005. - 169 л. (Шифр: ДС89994)
3.Бакланов А. Н. Ультразвук в химическом анализе: генерация аналитического сигнала и интенсификация пробоподготовки : Дис... д-ра хим. наук: 02.00.02 / Бакланов Александр Николаевич ; Днепропетровский национальный ун-т, Украинский НИИ соляной промышленности. - К., 2003. - 410 л.: рис. (Шифр: ДС84722)
4.Зима С. В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування : Дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Волинський держ. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк, 2002. - 130 арк. (Шифр: ДС76640)
5.Бакланова Л. В. Інтенсифікація пробопідготовки в аналізі харчових продуктів на вміст домішок : Автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Бакланова Лариса Володимирівна ; Дніпропетровський держ. ун-т. - Дніпропетровськ, 1997. - 16 с. (Шифр: РА296225)
6.Чоманов У. Разработка термодинамических методов и средств анализа связи влаги в пищевых продуктах : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 ; 05.18.04 / Чоманов Уршибай ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1990. - 39 с. (Шифр: РА336432)
7.Бохан Ю. В. Пробопідготовка для атомно-абсорбційного та спектрофотометричного аналізу продуктів харчування та біооб'єктів : Автореф. дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Ю.В.Бохан ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2005. - 20 с.: рис. (Шифр: РА339266)
8.Севоян О. Ж. Разработка и исследование радиометрической системы инфракрасного диапазона, управляемой микроконтроллером : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.12.03 / Севоян Орбел Жирайрович ; Государственный инженерный ун-т Армении (Политехник). - Ереван, 2009. - 18 с. (Шифр: РА364975)
9.Чохань М. І. Чутливі елементи тонкоплівкових сенсорів газових середовищ для харчової промисловості : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.27.01 / Чохань Марія Іванівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2009. - 20 с. (Шифр: РА367372)
10.Бакланов О. М. Ультразвук у хімічному аналізі: генерація аналітичного сигналу та інтенсифікація пробопідготовки : Автореф. дис... д-ра хім. наук: 02.00.02 / Бакланов Олександр Миколайович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 36 с.: рис., табл. (Шифр: РА329101)
11.Зима С. В. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування : Автореф. дис.. канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2002. - 18 с.: рис. (Шифр: РА321564)
12.Толстенко Ю. В. Електрохімічне визначення антибіотиків тетрациклінового ряду в промисловій продукції : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Толстенко Юлія Вікторівна ; НАН України, Фіз.-хім. ін-т ім. О.В.Богатського. - О., 2010. - 23 с. (Шифр: РА370008)
13.Найважливіші біохімічні процеси, збудниками яких є мікроорганізми : Конспект лекції / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Г. Б. Рудавська. - К. : [б.в.], 1997. - 33 с. (Шифр: Р81779)
14.Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з курсу "Методи контролю харчових виробництв" : Для студ. спец. 7.091710 та 7.050201 з усіх форм навч. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Є. В. Тарасенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 1998. (Шифр: Р82542)
15.Красовский П. А. Товар и его экспертиза / П. А. Красовский [и др]. - М. : Изд-во Центра экономики и маркетинга, 1998. - 240 с.:ил. - (Библиотека хозяйственного руководителя ; кн. 6(15)) (Шифр: ВА583090)
16.Кислухина О. Биотехнологические основы переработки растительного сырья / О. Кислухина, И. Кюдулас. - Каунас : Технология, 1997. - 184 с. (Шифр: ВА583474)
17.Пасальський Б. К. Хімія харчових продуктів : Навч. посіб. / Б. К. Пасальський ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 196 с. (Шифр: ВА604916)
18.Физико-химические (инструментальные) методы анализа : Учеб. пособие / Л. С. Сизова [и др.] ; ред. Л. С. Сизова ; Кемеровский технологический ин-т пищевой промышленности. - Кемерово : [б.и.], 2000. - 144 с. (Шифр: ВА607535)
19.Дуборасова Т. Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. Дегустация вин : Учеб. пособие / Т. Ю. Дуборасова. - М. : Издательско-книготорговый центр "Маркетинг", 2001. - 183 с.: ил. (Шифр: ВА620515)
20.Жарикова Г. Г. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов : Практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. (Шифр: ВА621060)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського