Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Вишемирська С. В. Інформаційна підтримка прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Вишемирська Світлана Вікторівна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2011. - 188 арк. (Шифр: ДС126562)
2.Вишемирська С. В. Інформаційна підтримка прийняття рішень управління виробничими системами харчових підприємств : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Вишемирська Світлана Вікторівна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2011. - 20 с. : табл., рис. (Шифр: РА385103)
3.Ладанюк О. А. Автоматизоване управління взаємозв'язаними підсистемами технологічних комплексів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Ладанюк Олег Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с. (Шифр: РА293661)
4.Ладанюк О. А. Автоматизоване управління взаємозв"язаними підсистемами технологічних комплексів харчових виробництв : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Ладанюк Олег Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 189 с.: іл. (Шифр: ДС51957)
5.Ловкис З. В. Научные основы технологической интеграции предприятий пищевой промышленности агропромышленного комплекса : [монография] / [З. В. Ловкис, Ф. И. Субоч, Е. З. Ловкис] ; НАН Беларуси, РУП "Науч.-практ. центр НАН Беларуси по продовольствию". - Минск : ИВЦ Минфина, 2020. - 383 с. : рис., табл. (Шифр: ВА857259)
6.Прохорова В. В. Організація виробництва : навч. посіб. / В. В. Прохорова, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 274 с. : рис., табл. (Шифр: ВА825873)
7.Емельянова Ф. Н. Организация переработки сельскохозяйственной продукции : Учеб. пособие для вузов / Ф. Н. Емельянова, Н. К. Кириллов. - М. : Ассаоциация авторов и издателей "Тандем" : Экмос, 2000. - 383 с.: табл. (Шифр: ВА620482)
8.Березін О. В. Технічне забезпечення підприємства : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Суми : Університетська книга, 2012. - 335 с. : рис. (Шифр: ВА751347)
9.Технологічні розрахунки, облік і звітність на підприємствах галузі : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. В. Корж [та ін.]. - К. : НУХТ, 2006. - 70 с. (Шифр: ВА717614)
10.Ролько О. Р. Формування методичних і нормативних засад для впровадження інтегрованих систем управління на базі стандартів ISO (на прикладі харчового підприємства) : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Ролько Ольга Романівна ; Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА425471)
11.Віткін Л. М. Формування методичних і нормативних засад для впровадження інтегрованих систем управління на базі стандартів ISO (на прикладі харчового підприємства) : монографія : для спеціалістів підприємств харч. пром-сті України та студентів ВНЗ / Л. М. Віткін, О. Р. Ролько. - Київ ; Канів : Родень, 2016. - 175 с. : рис., табл. (Шифр: СО34896)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського