Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.Flavourings : Production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. (Шифр: ІВ197215)
2.Антіпіна О. О. Розробка хіміко-технологічних основ одержання харчового білку та волокон з вторинних зернових ресурсів : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антіпіна Олена Олексіївна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с. (Шифр: РА288867)
3.Данилова Л. А. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с. (Шифр: РА301770)
4.Погарская В. В. Формирование качества каротиноидных фитодобавок профилактического действия из моркови и их использование в продуктах питания : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарская Виктория Вадимовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 272 л. (Шифр: ДС59368)
5.Погарська В. В. Формування якості каротиноїдних фітодобавок профілактичної дії з моркви та їх використання в продуктах харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарська Вікторія Вадимівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с. (Шифр: РА301658)
6.Решта С. П. Розробка біотехнології композиційних харчових продуктів на основі вторинної зернової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 24 с. (Шифр: РА296432)
7.Решта С. П. Разработка биотехнологии композиционных пищевых продуктов на основе вторичного зернового сырья : Дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 244 л. (Шифр: ДС54687)
8.Чуйко Л. А. Товароведная оценка пищевых добавок и продуктов профилактического действия из цветочной пыльцы и растительного сырья : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 249 л. (Шифр: ДС58814)
9.Чуйко Л. О. Товарознавча оцінка харчових добавок та продуктів профілактичної дії з квіткового пилку та рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Олексіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с. (Шифр: РА301650)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського