Пошуковий запит: (<.>U=Л814.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | Enhancing extraction processes in the food industry / ed. by Nikolai Lebovka, Eugene Vorobiov, Farid Chemat. - Boca Raton[etc.] : CRC press, Taylor & Francis Group, 2012. - XXV, 532 p. : fig. - (Contemporary food engineering series) (Шифр: ІВ215359)
|
2. | Матвієнко А. Б. Інтенсифікація процесу екстрагування розчинних речовин шляхом електрообробки водних середовищ та рослинної сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвієнко Андрій Борисович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с. (Шифр: РА292821)
|
3. | Боровков С. О. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Боровков Сергій Олександрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис. (Шифр: РА370586)
|
4. | Гоженко Л. П. Інтенсифікація тепломасообмінних та гідродинамічних процесів при екстрагуванні рослинної сировини із застосуванням методу дискретно-імпульсного введення енергії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Гоженко Любов Петрівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2016. - 25 с. : рис. (Шифр: РА426544)
|
5. | Крвавич А. С. Екстрагування біологічно активних речовин з біомаси Gladiolus imbricatus, культивованої в умовах in vitro : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Крвавич Анна Сергіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2016. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА422258)
|
6. | Павлюк І. В. Екстрагування шроту рослинної сировини з метою одержання комплексу біологічно активних сполук : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Павлюк Інесса Віталіївна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Львів, 2016. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА422232)
|
7. | Матвиенко А. Б. Интенсификация процесса экстрагирования растворимых веществ путем электрообработки растительного сырья и водных сред : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвиенко Андрей Борисович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 399 с. (Шифр: ДС54044)
|
8. | Боровков С. А. Интенсификация процесса экстрагирования растительного сырья с применением вибрационного воздействия : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Боровков Сергей Александрович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 202 л. : рис., табл. (Шифр: ДС116859)
|
9. | Зав'ялов В. Л. Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 535 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС144835)
|
10. | Зав'ялов В. Л. Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 45 с. : рис. (Шифр: РА407910)
|
11. | Шурчкова Ю. А. Разработка нового способа диспергирования в жидкой среде и создание на его основе технологических процессов и оборудование для пищевой промышленности : Дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Шурчкова Юлия Александровна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1994. - 51 с. (Шифр: ДС48023)
|
12. | Долинская И. Н. Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 22 с. (Шифр: РА281202)
|