Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Electrotechnologies for extraction from food plants and biomaterials / ed.: Eugéne Vorobiov, Nikolai Lebovka. - New York, New York : Springer, 2008. - XI, 281 p. : fig. - (Food engineering series, ISSN 1571-0297) (Шифр: ІВ215358)
2.Georget E. S. Geobacillus stearothermophilus spore germination and inactivation mechanisms during emerging multi hurdle combinations : diss. / Erika Sylvie Georget ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2015. - XVI, 127 p. : fig. (Шифр: ІС15112)
3.Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995;Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876) (Шифр: IAEA/STI/PUB/1031)
4.Інноваційні методи обробки продовольчої сировини : [монографія] / Миколаенко С. Ю. [та ін.]. - Дніпро : Журфонд, 2017. - 221 с. : рис., табл. (Шифр: ВА819859)
5.Іноземцев Г. Б. Електротехнології обробки сільськогосподарської продукції : [монографія] / д-р техн. наук Г. Б. Іноземцев, д-р техн. наук О. М. Берека, канд. техн. наук О. В. Окушко. - К. : Аграр Медіа Груп, 2013. - 290 с. : рис., табл. (Шифр: ВА773846)
6.Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами : монографія / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 152 с. : рис., табл. - (Нове в технології переробки плодів) (Шифр: ВС51788)
7.Бабкіна І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с. (Шифр: РА316549)
8.Бабкіна І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. (Шифр: ДС72051)
9.Бойко Н. И. Сильные электрические поля в технике : лаб. практикум для студентов направления подгот. "Электротехника и электротехнологии" / Н. И. Бойко ; Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". - Х. : НТУ "ХПИ", 2010. - 77 с. : рис. (Шифр: ВА737773)
10.Василів В. П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС89912)
11.Василів В. П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл. (Шифр: РА335634)
12.Гаркуша В. Б. Разработка и исследование установки для обработки продуктов питания сверхвысоким давлением : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Владимир Борисович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2002. - 203 л. (Шифр: ДС75978)
13.Гаркуша В. Б. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Володимир Борисович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 20 с.: рис. (Шифр: РА321727)
14.Декань А. А. Исследовательское оборудование для комплексной обработки пищевых продуктов высоким давлением и ультразвуком : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Декань Алексей Алексеевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 189 л. : рис. (Шифр: ДС121901)
15.Декань О. О. Дослідницьке обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Декань Олексій Олексійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 19 с. : рис. (Шифр: РА373416)
16.Електрогідравлічний ефект в харчових виробництвах : монографія / Василів В. П. [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КОМПРИНТ, 2017. - 363 с. : рис., табл. (Шифр: ВА817130)
17.Заплетніков І. М. Електрофізичні методи обробки харчових продуктів : підручник / [Заплетніков І. М., Кудрявцев В. М., Парамонова В. А. ; за заг. ред. І. М. Заплетнікова] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 205 с. : рис., табл. (Шифр: ВА801368)
18.Капліна Т. В. Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 33 с. : рис., табл. (Шифр: РА388656)
19.Капліна Т. В. Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі", Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 453 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС130578)
20.Капліна Т. В. Прогресивні технології продуктів харчування з використанням електромагнітних полів : монографія / Т. В. Капліна ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації. Кафедра технології та організації ресторанного господарства. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 212 c.: рис., табл. (Шифр: ВА703460)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського