Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Мазуренко О. Г. Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л. (Шифр: ДС48062)
2.Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995;Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876) (Шифр: IAEA/STI/PUB/1031)
3.Українець А. І. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 373 л. (Шифр: ДС61452)
4.Українець А. І. Розроблення технологій та апаратури для подовження терміну зберігання харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Українець Анатолій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 44 с. (Шифр: РА305756)
5.Бабкіна І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с. (Шифр: РА316549)
6.Бабкіна І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. (Шифр: ДС72051)
7.Гаркуша В. Б. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Володимир Борисович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 20 с.: рис. (Шифр: РА321727)
8.Гаркуша В. Б. Разработка и исследование установки для обработки продуктов питания сверхвысоким давлением : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гаркуша Владимир Борисович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2002. - 203 л. (Шифр: ДС75978)
9.Лебединець І. В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис. (Шифр: РА323716)
10.Сукманов В. А. Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы / В. А. Сукманов, В. А. Хазипов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 168 с.: рис. (Шифр: ВА635235)
11.Лебединець І. В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. (Шифр: ДС77714)
12.Тормосов Ю. М. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів : Дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. (Шифр: ДС86544)
13.Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 126 арк.+ дод. (Шифр: ДС84002)
14.Чук В. В. Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Чук Володимир Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 16 с. (Шифр: РА330877)
15.Тормосов Ю. М. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с. (Шифр: РА333682)
16.Левченко Е. В. Усовершенствование электротехнологического воздействия на микроорганизмы на основе анализа электрического поля : дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Елена Владимировна ; Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т". - Х., 2005. - 119 л.: рис., табл. (Шифр: ДС96212)
17.Василів В. П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС89912)
18.Левченко О. В. Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.13 / Левченко Олена Володимирівна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2005. - 19 с. (Шифр: РА339878)
19.Василів В. П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Василів Володимир Павлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл. (Шифр: РА335634)
20.Маринін А. І. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маринін Андрій Іванович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с. (Шифр: РА354888)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського