![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Книжкові видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Зарубіжна україніка ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Картографічні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Стародруковані карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рукописні карти ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Електронна колекція карт ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Ноти та музичні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Підручний фонд відділу стародруків ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Інкунабули ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Палеотипи ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Кириличні стародруки ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Видання гражданського друку ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Листівки періоду (1880-1945 рр.) ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Рідкісні видання ![](/irbis_all/images/db_navy.gif) Цифрова бібліотека
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.37$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА316549 Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС72051 Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. - арк.192-229.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА323716 Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС77714 Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. - арк. 157-179.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Саєнко, Сергій Юрійович. Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович. - Х., 2009..
Тематичний рубрикатор:
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА362963 Саєнко, Сергій Юрійович. Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович ; Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. - Мелітополь, 2009. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС86544 Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. - арк. 277-308.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА333682 Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|