Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 97
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  РА403760
Іванова, Ганна Станіславівна.
Розробка технології хліба на основі зернових сумішей [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іванова Ганна Станіславівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА428633
Іжевська, Орися Петрівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іжевська Орися Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА389394
Ішкова, Олена Миколаївна.
Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ішкова Олена Миколаївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 21 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА295133
Іщенко, Тетяна Іванівна.
Розробка технології хліба для екологічно забрудених зон [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Іщенко Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА345921
Антонюк, Марія Миколаївна.
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС94179
Антонюк, Марія Миколаївна.
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 207 арк.: табл. - арк. 136-155.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС100179
Арсеньєва, Лариса Юріївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.). - арк. 325-360.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА348592
Арсеньєва, Лариса Юріївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 42 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА396579
Арсиненко, Наталія Олексіївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із збалансованим хімічним складом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Арсиненко Наталія Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА345922
Білик, Олена Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС94177
Білик, Олена Анатоліївна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл. - арк. 157-172.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА323295
Бондар, Ігор Петрович.
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Ігор Петрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ДС76479
Бондар, Ігор Петрович.
Розроблення технології хліба з борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Ігор Петрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 232 арк. - арк. 158-178.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА344498
Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС93259
Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл. - арк. 159-181.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА357189
Борисенко, Олена Вікторівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Борисенко Олена Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС108841
Борисенко, Олена Вікторівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Борисенко Олена Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 243 арк. - арк. 169-185.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ10004

Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА436653
Бортнічук, Олег Вікторович.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бортнічук Олег Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА356385
Віннікова, Владислава Олександрівна.
Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського