Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 99
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ВА789045
Півоваров, Олександр Андрійович.
Активована плазмою вода в хлібопекарському виробництві [Текст] : [монографія] / Півоваров О. А., Миколенко С. Ю. - Дніпропетровськ : Акцент, 2015. - 203 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 179-196. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Миколенко, Світлана Юріївна

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  СТ10004

Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА436620
Черниш, Людмила Миколаївна.
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Черниш Людмила Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  Р80912

Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві [Текст] / В. М. Ковбаса [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 16 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.3).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Наталія Василівна; Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
5.
  
  РА344498
Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС93259
Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл. - арк. 159-181.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА438039
Халікова, Есьма Фаїківна.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС153962
Халікова, Есьма Фаїківна.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 316 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 175-193.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА306460
Нікончук, Олена Анатоліївна.
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС62498
Нікончук, Олена Анатоліївна.
Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 223 л. - л. 148-163.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС60890 з дод.
Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА302479
Ковбаса, Володимир Миколайович.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА348592
Арсеньєва, Лариса Юріївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 42 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС100179
Арсеньєва, Лариса Юріївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.). - арк. 325-360.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА403314
Пасічник, Ірина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Пасічник Ірина Олександрівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС140861
Пасічник, Ірина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Пасічник Ірина Олександрівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир, 2013. - 188 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 148-164.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА436601
Сильчук, Тетяна Анатоліївна.
Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Сильчук Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 39 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА425866
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна.
Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Лебеденко Тетяна Євгеніївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 44 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ВА747303
Лисюк, Галина Михайлівна.
Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 155-174. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Верешко, Наталія Вячеславівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВА693231
Могильный, Михаил Петрович.
Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Шрамко, Елена Васильевна

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського