Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 99
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА789045 Півоваров, Олександр Андрійович. Активована плазмою вода в хлібопекарському виробництві [Текст] : [монографія] / Півоваров О. А., Миколенко С. Ю. - Дніпропетровськ : Акцент, 2015. - 203 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 179-196. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Миколенко, Світлана Юріївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ10004 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА436620 Черниш, Людмила Миколаївна. Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Черниш Людмила Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | Р80912 Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві [Текст] / В. М. Ковбаса [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 16 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.3).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Наталія Василівна; Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
5. | РА344498 Бондар, Наталія Петрівна. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС93259 Бондар, Наталія Петрівна. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл. - арк. 159-181.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА438039 Халікова, Есьма Фаїківна. Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС153962 Халікова, Есьма Фаїківна. Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Халікова Есьма Фаїківна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 316 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 175-193.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА306460 Нікончук, Олена Анатоліївна. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС62498 Нікончук, Олена Анатоліївна. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 223 л. - л. 148-163.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС60890 з дод. Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА302479 Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА348592 Арсеньєва, Лариса Юріївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 42 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС100179 Арсеньєва, Лариса Юріївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.). - арк. 325-360.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА403314 Пасічник, Ірина Олександрівна. Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Пасічник Ірина Олександрівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС140861 Пасічник, Ірина Олександрівна. Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Пасічник Ірина Олександрівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир, 2013. - 188 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 148-164.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут сільського господарства Полісся (Житомир)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА436601 Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Сильчук Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 39 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА425866 Лебеденко, Тетяна Євгеніївна. Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Лебеденко Тетяна Євгеніївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 44 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА747303 Лисюк, Галина Михайлівна. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 155-174. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Верешко, Наталія Вячеславівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА693231 Могильный, Михаил Петрович. Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Шрамко, Елена Васильевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |