Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л839-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 236 арк. (Шифр: ДС67113)
2.Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 190 арк. (Шифр: ДС69124)
3.Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод. (Шифр: ДС79141)
4.Євсеєнко Т. П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 245 арк. (Шифр: ДС95923)
5.Євсеєнко Т. П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с. (Шифр: РА340790)
6.Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с. (Шифр: РА310479)
7.Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с. (Шифр: РА312721)
8.Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис. (Шифр: РА324425)
9.Колісниченко Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис. (Шифр: РА333756)
10.Cunin Dalvand C. Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta : Diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389) (Шифр: MFI3061/1-2)
11.Привалова В. Г. Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Вікторія Геннадіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 22 с. : табл., рис. (Шифр: РА385268)
12.Чуйко М. М. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА390537)
13.Привалова В. Г. Товароведная оценка новых сортов озимой твердой пшеницы как сырья для макаронного производства : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Привалова Виктория Геннадьевна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2011. - 334, [6] л. : рис., табл. (Шифр: ДС133224)
14.Набоков Д. О. Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Набоков Дмитро Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 с. : рис., табл. (Шифр: РА425608)
15.Рожно О. В. Розробка технології безглютенових макаронних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Рожно Олександр Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл. (Шифр: РА434745)
16.Чуйко М. М. Нові напрями формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : монографія / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко ; Харків. торг.-екон. ін-т Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - Харків : НТМТ, 2014. - 134 с. : рис., табл. (Шифр: ВА835039)
17.Чуйко М. М. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чуйко Марина Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 337 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС147060)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського