Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (424)
Рідкісні видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 406
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ВС65206

120 років. Старокостянтинівський цукрозавод. Історія. Сучасність. Перспективи [Текст] / [літ. тексти: В. Дацюк та ін. ; літ. ред. О. Радушинська ; фот. П. Радушинський]. - Ювіл. вид. - Хмельницький : Цюпак А. А., 2018. - 158 с. : фот. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дацюк, Василь (літ. текст.); Сусугорова, Світлана (літ. текст.); Цісарук, Надія (літ. текст.); Радушинська, Оксана (літ. текст, ред.); Радушинський, Петро (фот.); "Старокостянтинівський цукровий завод", відкрите акціонерне товариство (про нього)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  FAO/131.144
Delgado, Antonio Valdes.
Sugar processing and by-products of the sugar industry [Text] / A. V. Delgado, C. d. Armas Casanova. - Rome : FAO, 2001. - xi, 132 p. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 144).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Armas Casanova, Carlos de

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
3.
  
  ВО47931
Fruhling, R..
Руководство к исследованию сырых материалов, продуктов производства, отбросов и вспомогательных веществ, встречающихся в области сахарной промышленности [Текст] : настольная книга для сахарозаводских лабораторий, для химиков, сельских хозяев, акцизных чиновников и прекрасное пособие для технических и сельскохозяйственных учебных заведений при изучении прикладной химии: Пер. с 6 нем. изд., перераб. и доп. / R. Fruhling ; пер. с нем. Ю. А. Бельке. - К. : Издание Ю.А.Бельке, 1904. - 479 с.: ил. - Альтернативное название : Руководство к исследованию материалов, встречающихся в области сахарной промышленности/ Fruhling, R.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Бельке, Ю. А. (пер. с нем.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ІВ196190
Mitek, Marta.
Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Text] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.: 75-81.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
5.
  
  РА445816
Єрмак, Анна Василівна.
Безпечність та якість гомогенізованого меду [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Єрмак Анна Василівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС106666
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. - арк. 147-160.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА356270
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА403214
Іващенко, Наталія Вікторівна.
Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС140170
Іващенко, Наталія Вікторовна.
Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторовна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 139, [1] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-144.


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА342702
Іващук, В'ячеслав Віталійович.
Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Іващук В'ячеслав Віталійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС92063
Іващук, В'ячеслав Віталійович.
Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Іващук В'ячеслав Віталійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 200 , [6]арк.: рис. - арк. 155-168.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА285258
Івчук, Надія Павлівна.
Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  Р79628

Інструкція про порядок і умови постачання, приймання, зберігання і відпуску цукру І2-023-94 [Текст] / підгот. О. М. Плужнікова [та ін.]. - К. : [б.в.], 1994. - 25 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Плужнікова, О. М (підгот.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  Р98638

Інтенсифікація технологічний процесів галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 6.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХН, 2003. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  Р100372

Інтенсифікація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до написання реферату для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2003. - 8 с. - Бібліогр.: с. 5-8.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Лагода, Володимир Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА807672

Інтенсифікація технологічних процесів отримання і очищення соків бурякоцукрового виробництва [Текст] : монографія / Василів В. П. [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2016. - 616 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 494-542 . - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Василів, Володимир Павлович; Кос, Тетяна Святославівна; Слива, Юлія Володимирівна; Ткаченко, Сергій Володимирович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА308919
Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович.
Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС144889
Авдієнко, Світлана Олексіївна.
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 199 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 137-152.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА360509
Авдієнко, Світлана Олексіївна.
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Авдієнко Світлана Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  Р99431

Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин", спеціалізації "Мікробіологія виробництв цукристих речовин" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. А. Гусятинська, Н. І. Штангеєва. - К. : НУХТ, 2003. - 27 с. - Бібліогр.: с. 27.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гусятинська, Наталія Альфредівна (уклад.); Штангеєва, Надія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського