Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Гусарук Т. С. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 254 арк.: іл. (Шифр: ДС106985)
2.Замура С. А. Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с. (Шифр: РА363855)
3.Гусарук Т. С. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусарук Тетяна Святославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с. (Шифр: РА355945)
4.Цирульнікова В. В. Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Цирульнікова Віта Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА387848)
5.Цирульнікова В. В. Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку з використанням додаткових реагентів : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Цирульнікова Віта Валентинівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 260 арк. (Шифр: ДС131587)
6.Братюк Д. В. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА402065)
7.Ткаченко С. В. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ткаченко Сергій Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : табл., рис. (Шифр: РА409688)
8.Мартинюк А. С. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення і карбонізації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мартинюк Аліна Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 20, [1] с. : рис., табл. (Шифр: РА431024)
9.Замура С. А. Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 270 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС138921)
10.Братюк Д. В. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням додаткових хімічних реагентів : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Братюк Дмитро Володимирович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - Київ, 2013. - 237 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС138958)
11.Замура С. А. Підвищення ефективності очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Замура Світлана Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2009. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА450976)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського