Пошуковий запит: (<.>U=Л840.44$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | Лопухина О. А. Усовершенствование процесса сатурации в производстве сахара : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухина Ольга Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 159 л. (Шифр: ДС81127)
|
2. | Лопухіна О. О. Удосконалення процесу сатурації у виробництві цукру : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лопухіна Ольга Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис. (Шифр: РА326314)
|
3. | Козіцька М. Є. Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Козіцька Марія Євгенівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с. (Шифр: РА308631)
|
4. | Методические указания к лабораторной работе "Определение гидравлического сопротивления контактных устройств, изучение моделей потоков в колонне сатурации" по курсу "Машины и аппараты пищевых производств" для студентов специальности 7.090.221 "Оборудование перерабатывающих и пищевых производств" / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. В. И. Сиренко [и др.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2000. - 16 с. (Шифр: Р89365)
|
5. | Малишев В. О. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації природними цеолітами кліноптилолітами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - К., 2011. - 20 с. : табл., рис. (Шифр: РА385231)
|
6. | Малишев В. О. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА402066)
|
7. | Малишев В. О. Розроблення способів декальцинації соку другої сатурації кліноптилолітами : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Малишев Віктор Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 210 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС138805)
|