Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.631$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Гринчук И. М. Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л. (Шифр: ДС41485)
2.Штангеев В. О. Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара : Дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с. (Шифр: ДС48089сл)
3.Кузьменко Б. В. Математичне моделювання процесів росту і розчинення кристалів цукру в промислових умовах : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Кузьменко Борис Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 429 л. (Шифр: ДС51459)
4.Кулінченко В. Р. Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л. (Шифр: ДС51616)
5.Гречка В. В. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. (Шифр: ДС80857)
6.Єщенко О. А. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. (Шифр: ДС106666)
7.Подобій О. В. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 152 арк. (Шифр: ДС107083)
8.Глущенко М. С. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 195 арк. (Шифр: ДС108285)
9.Штангеева Н. И. Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л. (Шифр: ДС55920сл.)
10.Бабко Є. М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. (Шифр: ДС71581)
11.Погорілий Т. М. Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 217 арк. (Шифр: ДС72254)
12.Кобер В. Т. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС76720)
13.Бабко Є. М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с. (Шифр: РА314915)
14.Штангеєва Н. І. Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с. (Шифр: РА294592сл)
15.Гречка В. В. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис. (Шифр: РА326679)
16.Мирончук В. Г. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с. (Шифр: РА308506)
17.Погорілий Т. М. Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с. (Шифр: РА316344)
18.Кобер В. Т. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.: рис. (Шифр: РА321367)
19.Подобій О. В. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с. (Шифр: РА355920)
20.Єщенко О. А. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с. (Шифр: РА356270)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського