Пошуковий запит: (<.>U=Л840.631$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Гринчук И. М. Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л. (Шифр: ДС41485)
|
2. | Штангеев В. О. Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара : Дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с. (Шифр: ДС48089сл)
|
3. | Кузьменко Б. В. Математичне моделювання процесів росту і розчинення кристалів цукру в промислових умовах : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / Кузьменко Борис Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 429 л. (Шифр: ДС51459)
|
4. | Кулінченко В. Р. Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л. (Шифр: ДС51616)
|
5. | Гречка В. В. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. (Шифр: ДС80857)
|
6. | Єщенко О. А. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис. (Шифр: ДС106666)
|
7. | Подобій О. В. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 152 арк. (Шифр: ДС107083)
|
8. | Глущенко М. С. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 195 арк. (Шифр: ДС108285)
|
9. | Штангеева Н. И. Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л. (Шифр: ДС55920сл.)
|
10. | Бабко Є. М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. (Шифр: ДС71581)
|
11. | Погорілий Т. М. Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 217 арк. (Шифр: ДС72254)
|
12. | Кобер В. Т. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС76720)
|
13. | Бабко Є. М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с. (Шифр: РА314915)
|
14. | Штангеєва Н. І. Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с. (Шифр: РА294592сл)
|
15. | Гречка В. В. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис. (Шифр: РА326679)
|
16. | Мирончук В. Г. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с. (Шифр: РА308506)
|
17. | Погорілий Т. М. Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Погорілий Тарас Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 19 с. (Шифр: РА316344)
|
18. | Кобер В. Т. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.: рис. (Шифр: РА321367)
|
19. | Подобій О. В. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с. (Шифр: РА355920)
|
20. | Єщенко О. А. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Єщенко Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с. (Шифр: РА356270)
|
| |