Пошуковий запит: (<.>U=Л852$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Грабовська О. В. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 350 , [221]арк.: рис., табл. (Шифр: ДС93631)
|
2. | Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС90490)
|
3. | Майданець О. М. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. (Шифр: ДС91441)
|
4. | Башта А. О. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 258 арк. (Шифр: ДС101885)
|
5. | Киселев С. В. Разработка биотехнологии получения природных углеводсодержащих подсластителей : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Киселев Сергей Викторович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 194 л. (Шифр: ДС62792)
|
6. | Кузнєцова І. В. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 214 , [131]арк.: рис., табл. (Шифр: ДС95867)
|
7. | Майданець О. М. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис. (Шифр: РА335967)
|
8. | Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис. (Шифр: РА339496)
|
9. | Башта А. О. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с. (Шифр: РА349987)
|
10. | Кузнєцова І. В. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с. (Шифр: РА342420)
|
11. | Грабовська О. В. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с. (Шифр: РА343066)
|
12. | Ребенок Є. В. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с. (Шифр: РА363545)
|
13. | Сабадаш Н. І. Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сабадаш Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с. (Шифр: РА363318)
|
14. | Кисельов С. В. Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Кисельов Сергій Вікторович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 16 с. (Шифр: РА307304)
|
15. | Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ1032)
|
16. | Продукти гідролізу крохмалю. Метод визначання вмісту води. Модифікована методика Карла Фішера (ISO 5381:1983, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ1040)
|
17. | Продукти гідролізу крохмалю. Визначання відновлювальної здатності і декстрозного еквівалента. Метод Лейна і Ейнона з постійним титром (ISO 5377:1981, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ1039)
|
18. | Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2922)
|
19. | Декстрини. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3250)
|
20. | Продукти гідролізу крохмалю; Визначання складу глюкозних сиропів, фруктозних і гідрогенізованих глюкозних сиропів методом рідинних хроматографій високороздільної здатності (ISO 10504:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ1832)
|
| |