Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л852$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  РА349987
Башта, Алла Олексіївна.
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС101885
Башта, Алла Олексіївна.
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 258 арк. - арк. 190-207.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  СТ2922

Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 975-88; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС93631
Грабовська, Олена В'ячеславівна.
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 350 , [221]арк.: рис., табл. - арк. 321-349.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА343066
Грабовська, Олена В'ячеславівна.
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА373892
Григоренко, Наталія Олександрівна.
Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС122116
Григоренко, Наталія Олександрівна.
Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - К., 2010. - 263 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-164.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  СТ3250

Декстрини. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 6034-74; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС123080
Карпович, Інна Віталіївна.
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 179 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-130.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА373899
Карпович, Інна Віталіївна.
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС62792
Киселев, Сергей Викторович.
Разработка биотехнологии получения природных углеводсодержащих подсластителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Киселев Сергей Викторович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 194 л. - л. 148-161.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА307304
Кисельов, Сергій Вікторович.
Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Кисельов Сергій Вікторович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ1032

Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ2021

Крохмаль модифікований [Текст]. - Визначання вмісту карбоксильної групи в окисненому крохмалі (ISO 11214:1996, IDT)/ пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - 5 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
15.
  
  РА342420
Кузнєцова, Інга Вадимирівна.
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС95867
Кузнєцова, Інга Вадимирівна.
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 214 , [131]арк.: рис., табл. - арк. 192-212.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС91441
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. - арк. 149-161.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА335967
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського