Пошуковий запит: (<.>U=Л875.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Калмыкова И. С. Применение электроплазмолиза для интенсификации извлечения фенольных веществ из винограда в технологии красных столовых вин и натурального сока : Дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмыкова Ирина Семеновна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 200 с. (Шифр: ДС41134)
|
2. | Байлук С. І. Удосконалення технології виробництва сидру : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Байлук Сергій Іванович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач", Ін-т агроекології УААН. - Ялта, 2007. - 276 арк. (Шифр: ДС101824)
|
3. | Войцехівський В. І. Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин : Дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцехівський Володимир Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2002. - 222 арк. (Шифр: ДС78961)
|
4. | Каричковський В. Д. Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Каричковський Володимир Дмитрович ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2005. - 243 арк. (Шифр: ДС96993)
|
5. | Байлук С. І. Удосконалення технології виробництва сидру : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Байлук Сергій Іванович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 22 с.: рис. (Шифр: РА350856)
|
6. | Каричковський В. Д. Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Каричковський Володимир Дмитрович ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2005. - 20 с. (Шифр: РА341864)
|
7. | Войцехівський В. І. Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцехівський Володимир Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2003. - 20 с. (Шифр: РА322765)
|
8. | Литовченко А. М. Сборник технологических инструкций и нормативных материалов по плодово-ягодному виноделию. Кн. 6:Технология изготовления плодово-ягодных соков / А. М. Литовченко [и др.] ; ред. А. М. Литовченко. - [Б. м.] : [б.и.], 2002. - 160 с. (Шифр: В348890/Кн. 6)
|
9. | Сборник технологических инструкций и нормативных материалов по плодово-ягодному виноделию. Кн. 8:Резервуары и подготовка их к эксплуатации на предприятиях, перерабатывающих плоды и ягоды / С. Т. Тюрин [и др.] ; Крымская академия наук. - [Б. м.] : [б.и.], 2002. - 144 с. (Шифр: В348890/Кн. 8)
|
10. | Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини : Метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. лаб. практикуму студ. денної і заоч. форм навч. і викон. контр. роботи студ. заоч. форми навч. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації 6.091700.03 "Технологія вина" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц. - К. : НУХТ, 2006. - 27 с. (Шифр: Р108438)
|
11. | Напої на основі вина. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4536)
|
12. | Виноматеріали плодово-ягідні оброблені. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4540)
|
13. | Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4537)
|
14. | Токар А. Ю. Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2010. - 40 с. : рис., табл. (Шифр: РА372446)
|
15. | Токар А. Ю. Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів : дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2010. - 364 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС118058 з дод.)
|
16. | Спирт плодовий молодий для виробництва міцних напоїв. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ5315)
|
17. | Вина плодово-ягідні газовані. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ5356)
|
18. | Гайдай І. В. Розробка технології плодово-ягідних алкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Гайдай Ірина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с. (Шифр: РА392327)
|
19. | Сидри. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ5972)
|
20. | Сичова О. В. Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Сичова Олена Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА422997)
|
| |