Пошуковий запит: (<.>U=Л912.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | Філарет Ж. М. Товарознавча характеристика ферментованої цвітної капусти : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Філарет Жанна Миколаївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 144 л. + дод. (Шифр: ДС60207)
|
2. | Ясинська Н. С. Товарознавча характеристика нових видів ферментованої білоголової капусти : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ясинська Наталія Степанівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 157 л. + дод. (Шифр: ДС64509)
|
3. | Філарет Ж. М. Товарознавча характеристика ферментованої цвітної капусти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Філарет Жанна Миколаївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 22 с. (Шифр: РА304476)
|
4. | Ясинська Н. С. Товарознавча характеристика нових видів ферментованої білоголової капусти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ясинська Наталія Степанівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 22 с. (Шифр: РА307650)
|
5. | Капуста білоголова свіжа. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4889)
|
6. | Капуста білоголова для тривалого зберігання. Методи фітопатологічного контролювання. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 11 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ6992)
|
7. | Капуста савойська свіжа. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8507)
|
8. | Капуста броколі свіжа. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8891)
|
9. | Капуста квашена. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8881)
|
10. | Бондаренко В. А. Лежкоздатні властивості капусти броколі та брюссельської : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Бондаренко Вероніка Анатоліївна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2017. - 23 с. : рис., табл. (Шифр: РА431867)
|
11. | Левицька С. О. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Левицька Станіслава Олегівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА435285)
|
12. | Топінамбур (земляна груша) свіжий. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9632)
|