Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.Філарет Ж. М. Товарознавча характеристика ферментованої цвітної капусти : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Філарет Жанна Миколаївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 144 л. + дод. (Шифр: ДС60207)
2.Ясинська Н. С. Товарознавча характеристика нових видів ферментованої білоголової капусти : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ясинська Наталія Степанівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 157 л. + дод. (Шифр: ДС64509)
3.Філарет Ж. М. Товарознавча характеристика ферментованої цвітної капусти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Філарет Жанна Миколаївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 22 с. (Шифр: РА304476)
4.Ясинська Н. С. Товарознавча характеристика нових видів ферментованої білоголової капусти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ясинська Наталія Степанівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 22 с. (Шифр: РА307650)
5.Капуста білоголова свіжа. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4889)
6.Капуста білоголова для тривалого зберігання. Методи фітопатологічного контролювання. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 11 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ6992)
7.Капуста савойська свіжа. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8507)
8.Капуста броколі свіжа. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8891)
9.Капуста квашена. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8881)
10.Бондаренко В. А. Лежкоздатні властивості капусти броколі та брюссельської : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Бондаренко Вероніка Анатоліївна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2017. - 23 с. : рис., табл. (Шифр: РА431867)
11.Левицька С. О. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Левицька Станіслава Олегівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА435285)
12.Топінамбур (земляна груша) свіжий. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9632)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського