Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Сомов О. С. Розробка та дослідження процесу ЗТП- сушіння моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Олександр Сергійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 17 с. (Шифр: РА310927)
2.Сомов А. С. Разработка и исследование процесса СТП-сушки моркови : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Александр Сергеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 179 л. (Шифр: ДС66891)
3.Вакуумная сушка сельхозпродукции, влияние различных видов и режимов сушки на энергетические затраты, биологическую и пищевую ценность / В. А. Кутовой [и др.]. - Х. : ННЦ ХФТИ, 2003. - 23 с.: ил. - (Препр. / Нац. науч. центр "Харьк. физ.-техн. ин-т" ; ХФТИ 2003-4) (Шифр: Р102368)
4.Непочатих Т. А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС90591)
5.Непочатих Т. А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с. (Шифр: РА338670)
6.Пенкіна Н. М. Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 357 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС113967)
7.Петрушка молода свіжа. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4461)
8.Пенкіна Н. М. Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с. (Шифр: РА367478)
9.Буряк столовий свіжий. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ5093)
10.Буряк столовий молодий свіжий з листками. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ5092)
11.Морква свіжа. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4872)
12.Левківська Т. М. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 302 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС148928)
13.Левківська Т. М. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 22 с. (Шифр: РА393923)
14.Порівняльна характеристика звичайних та біофортифікованих сортів столового буряку та їх використання : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 167 с. : рис., табл. (Шифр: ВА786237)
15.Нездвецька І. В. Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів сушарки для цикорію кореневого : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Нездвецька Інна Володимирівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис. (Шифр: РА398520)
16.Селера молода свіжа. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8958)
17.Гапонцева О. В. Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів ії переробки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гапонцева Оксана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА429319)
18.Цикорій коренеплідний смажений. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9135)
19.Цикорій розчинний. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9104)
20.Цикорій коренеплідний сушений. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9106)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського