Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с. (Шифр: РА347120)
2.Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : табл., рис. (Шифр: РА395006)
3.Атанасова В. В. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 221 арк. : табл., рис. (Шифр: ДС147594)
4.Бабич А. О. Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі : [монографія] / А. О. Бабич, А. А. Бабич-Побережна. - К. : Аграрна наука, 2011. - 547 с. : рис., табл. (Шифр: ВС53321)
5.Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля / А. О. Бабич. - К. : Аграрна наука, 1998. - 271 с. (Шифр: ВА587307)
6.Бегеулов М. Ш. Основы переработки семян сои : Учеб. пособие для студ., обуч. по агроном. спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / М. Ш. Бегеулов. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 180 с. (Шифр: ВА693198)
7.Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 16 с.: рис. (Шифр: РА320948)
8.Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 186 арк. (Шифр: ДС76003)
9.Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукраїнської конф., 3 серпня 2000 р. / УААН, Ін-т кормів ; ред. А. О. Бабич. - Вінниця : [б.в.], 2000. - 120 с. (Шифр: ВА605504)
10.Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с. (Шифр: РА353726)
11.Ганзенко В. В. Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. (Шифр: ДС107078)
12.Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8844)
13.Заболотний О. Г. Проблеми підвищення ефективності виробництва сої і технології її переробки / О. Г. Заболотний. - Вінниця : Книга-Вега, 2006. - 167 с.: рис., табл. (Шифр: ВА673871)
14.Зверев С. В. Соя. Свойства. Термообработка. Использование / Зверев С. В., Сесикашвили О. Ш., Булах Ю. Г. ; Моск. гос. ун-т пищевых пр-в, Гос. ун-т Акакия Церетели, Укр. ассоц. производителей и переработчиков сои. - Кутаиси : Изд-во гос. ун-та Акакия Церетели, 2013. - 200 с. : рис., табл. (Шифр: ВА788124)
15.Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 12 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ7667)
16.Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT). - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ7661)
17.Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Ін-т землеробства УААН. - К., 1999. - 147 л. (Шифр: ДС62538)
18.Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 1999. - 20 с. (Шифр: РА304996)
19.Капрельянц Л. В. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование : монография / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Л. В. Труфкати. - Одесса : ТЭС, 2014. - 194 с. : рис., табл. (Шифр: ВА786448)
20.Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ787)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського