Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 186 арк. (Шифр: ДС76003)
2.Ганзенко В. В. Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. (Шифр: ДС107078)
3.Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Ін-т землеробства УААН. - К., 1999. - 147 л. (Шифр: ДС62538)
4.Невмываный С. Л. Разработка биотехнологии ферментированных соепродуктов : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмываный Сергей Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 184 л.: рис., табл. (Шифр: ДС76722)
5.Селиванская И. А. Разработка технологии комплексной переработки сои с получением консервированных продуктов : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селиванская Ирина Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 230 л. (Шифр: ДС95920)
6.Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селіванська Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с. (Шифр: РА340828)
7.Єфіменко О. А. Технологія отримання біологічно активної добавки при переробці бобів сої в соєве молоко : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Єфіменко Олена Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 16 с. (Шифр: РА347120)
8.Пожіткова Л. Г. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Пожіткова Лілія Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с. (Шифр: РА361335)
9.Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с. (Шифр: РА362480)
10.Калініченко А. В. Удосконалення технології переробки сої за рахунок впровадження інформаційної моделі біологічної азотфіксації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Калініченко Антоніна Володимирівна ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 1999. - 20 с. (Шифр: РА304996)
11.Невмиваний С. Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Невмиваний Сергій Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 18 с. (Шифр: РА320823)
12.Борщевська Л. А. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Борщевська Людмила Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2002. - 16 с.: рис. (Шифр: РА320948)
13.Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с. (Шифр: РА353726)
14.Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля / А. О. Бабич. - К. : Аграрна наука, 1998. - 271 с. (Шифр: ВА587307)
15.Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания / Ф. Ф. Адамень [и др.]. - К. : Нора-Принт, 1999. - 332 с. (Шифр: ВА595532)
16.Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукраїнської конф., 3 серпня 2000 р. / УААН, Ін-т кормів ; ред. А. О. Бабич. - Вінниця : [б.в.], 2000. - 120 с. (Шифр: ВА605504)
17.Переработка и использование сои : Библиогр. указатель за 1920-1999 гг. / сост. В. Ф. Замятина [и др.] ; общ.ред. Т. М. Гарке ; РАСХН. Сибирское отделение. Центральная научная сельскохозяйственная библиотека. - Новосибирск : [б.и.], 2000. - 119 с. (Шифр: ВА620706)
18.Чижикова О. Г. Соя. Пищевая ценность и использование / О. Г. Чижикова ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 146 с. (Шифр: ВА621414)
19.Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. О. Гарбуз [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ787)
20.Лазарь В. Г. Соя: история сои, применение в пищевой промышленности, технологии / В. Г. Лазарь. - К. : ТОВ Раритет, 2003. - 144 с.: табл. (Шифр: ВА644166)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського