Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9131 Квасоля продовольча. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ8844 Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА824614 Тележенко, Любов Миколаївна. Трактат про сочевицю [Текст] : монографія / Л. М. Тележенко, В. В. Атанасова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-135. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Атанасова, Віта Вікторівна; Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7667 Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією [Текст]. - Чинний від 2014-09-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 12 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7661 Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА786448 Капрельянц, Леонид Викторович. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование [Текст] : монография / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Л. В. Труфкати. - Одесса : ТЭС, 2014. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Шпырко, Татьяна Васильевна; Труфкати, Людмила Викторовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА788124 Зверев, С. В. Соя. Свойства. Термообработка. Использование [Текст] / Зверев С. В., Сесикашвили О. Ш., Булах Ю. Г. ; Моск. гос. ун-т пищевых пр-в, Гос. ун-т Акакия Церетели, Укр. ассоц. производителей и переработчиков сои. - Кутаиси : Изд-во гос. ун-та Акакия Церетели, 2013. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 191-194. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сесикашвили, О. Ш.; Булах, Ю. Г.; Московский государственный университет пищевых производств; Государственный университет Акакия Церетели (Кутаиси)Украинская ассоциация производителей и переработчиков сои
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА395006 Атанасова, Віта Вікторівна. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : табл., рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС147594 Атанасова, Віта Вікторівна. Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 154-177.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС149434 Радченко, Наталія Леонідівна. Теплообмін і гідродинаміка при екструзійній обробці рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Радченко Наталія Леонідівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2012. - 219, [38] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 198-219.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС53321 Бабич, Анатолій Олександрович. Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі [Текст] : [монографія] / А. О. Бабич, А. А. Бабич-Побережна. - К. : Аграрна наука, 2011. - 547 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 526-547. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Бабич-Побережна, Аліна Анатоліївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС145735 Пожиткова, Лилия Георгиевна. Совершенствование технологии производства функциональных ингредиентов из сои [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Пожиткова Лилия Георгиевна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2008. - 214 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 138-162.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС119823 Тракслер, Іван Степанович. Обґрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Нац. аграр. ун-т. - К., 2008. - 179 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 166-179.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС107078 Ганзенко, Валентина Васильевна. Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА362480 Тракслер, Іван Степанович. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА361335 Пожіткова, Лілія Георгіївна. Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Пожіткова Лілія Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3104 Текстурат соєвий харчовий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3066 Шрот соєвий харчовий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА353726 Ганзенко, Валентина Василівна. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА693198 Бегеулов, Марат Шагабанович. Основы переработки семян сои [Текст] : учеб. пособие для студ., обуч. по агроном. спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / М. Ш. Бегеулов. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 180 с. - Библиогр.: с. 178-179.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |