Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  СТ9131

Квасоля продовольча. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  СТ8844

Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА824614
Тележенко, Любов Миколаївна.
Трактат про сочевицю [Текст] : монографія / Л. М. Тележенко, В. В. Атанасова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 119-135. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Атанасова, Віта Вікторівна; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СТ7667

Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією [Текст]. - Чинний від 2014-09-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 12 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ7661

Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВА786448
Капрельянц, Леонид Викторович.
Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование [Текст] : монография / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Л. В. Труфкати. - Одесса : ТЭС, 2014. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:
 Соя 


Дод. точки доступу:
Шпырко, Татьяна Васильевна; Труфкати, Людмила Викторовна

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ВА788124
Зверев, С. В.
Соя. Свойства. Термообработка. Использование [Текст] / Зверев С. В., Сесикашвили О. Ш., Булах Ю. Г. ; Моск. гос. ун-т пищевых пр-в, Гос. ун-т Акакия Церетели, Укр. ассоц. производителей и переработчиков сои. - Кутаиси : Изд-во гос. ун-та Акакия Церетели, 2013. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 191-194. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:
 Соя 


Дод. точки доступу:
Сесикашвили, О. Ш.; Булах, Ю. Г.; Московский государственный университет пищевых производств; Государственный университет Акакия Церетели (Кутаиси)Украинская ассоциация производителей и переработчиков сои

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА395006
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС147594
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Атанасова Віта Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 154-177.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС149434
Радченко, Наталія Леонідівна.
Теплообмін і гідродинаміка при екструзійній обробці рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Радченко Наталія Леонідівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2012. - 219, [38] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 198-219.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВС53321
Бабич, Анатолій Олександрович.
Селекція, виробництво, торгівля і використання сої у світі [Текст] : [монографія] / А. О. Бабич, А. А. Бабич-Побережна. - К. : Аграрна наука, 2011. - 547 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 526-547. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Бабич-Побережна, Аліна Анатоліївна

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС145735
Пожиткова, Лилия Георгиевна.
Совершенствование технологии производства функциональных ингредиентов из сои [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Пожиткова Лилия Георгиевна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2008. - 214 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 138-162.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ДС119823
Тракслер, Іван Степанович.
Обґрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Нац. аграр. ун-т. - К., 2008. - 179 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 166-179.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС107078
Ганзенко, Валентина Васильевна.
Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
15.
  
  РА362480
Тракслер, Іван Степанович.
Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА361335
Пожіткова, Лілія Георгіївна.
Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Пожіткова Лілія Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ3104

Текстурат соєвий харчовий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ3066

Шрот соєвий харчовий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА353726
Ганзенко, Валентина Василівна.
Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВА693198
Бегеулов, Марат Шагабанович.
Основы переработки семян сои [Текст] : учеб. пособие для студ., обуч. по агроном. спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / М. Ш. Бегеулов. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 180 с. - Библиогр.: с. 178-179.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського