Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. (Шифр: ДС70101)
2.Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с. (Шифр: РА314663)
3.Агаджанян Ж. Г. Обоснование технологий производства нового ассортимента консервированных продуктов : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Агаджанян Жирайр Гургенович. - Ереван, 2001. - 23 с. (Шифр: РА316660)
4.Ревінь свіжий. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9133)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського