Пошуковий запит: (<.>U=Л912.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. (Шифр: ДС70101)
|
2. | Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с. (Шифр: РА314663)
|
3. | Агаджанян Ж. Г. Обоснование технологий производства нового ассортимента консервированных продуктов : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Агаджанян Жирайр Гургенович. - Ереван, 2001. - 23 с. (Шифр: РА316660)
|
4. | Ревінь свіжий. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9133)
|