Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л918$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.Мячикова Н. И. Технология полуфабрикатов из культивируемых грибов вешенка обыкновенная и кулинарной продукции с их использованием : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Мячикова Нина Ивановна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2006. - 320 л. (Шифр: ДС92561)
2.М'ячикова Н. І. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М'ячикова Ніна Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 19 с. (Шифр: РА344478)
3.Попова Н. О. Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Попова Наталя Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА369564)
4.Болотских А. С. Культивируемые шампиньоны - экологически безопасный продукт / А. С. Болотских, В. Д. Вольфовский. - Х. : [б.в.], 1997. - 36 с. (Шифр: Р82541)
5.Соление и консервирование грибов / сост. П. И. Акунин. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 32 с. - (Коротко о вкусном) (Шифр: Р95531)
6.Попова Н. А. Качество свежих шампиньонов при хранении в модифицированной газовой среде : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Попова Наталья Александровна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2009. - 295 л. : табл. (Шифр: ДС112117)
7.Ястреба Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с. (Шифр: РА394331)
8.Тринчук О. О. Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 22 с. : табл., рис. (Шифр: РА396412)
9.Влияние модифицированной газовой среды на сохраняемость свежих шампиньонов белой рассы : [монография] / [Н. А. Попова и др.] ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2013. - 200 с. : рис., табл. (Шифр: ВА766467)
10.Лавренюк М. Печериці для мудрої господині / Марія Лавренюк. - Т. : Навчальна книга - Богдан, 2013. - 71 с. : кольор. іл. (Шифр: АО271407)
11.Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі грибної сировини : монографія / [О. П. Неклеса та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 144 с. : рис., табл. (Шифр: ВА786234)
12.Ястреба Ю. А. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. (Шифр: ВА789306)
13.Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8266)
14.Бурлака Т. В. Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бурлака Тетяна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій . - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА433389)
15.Кублінська І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА444819)
16.Нестеренко Н. А. Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Нестеренко Наталія Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА450382)
17.Ястреба Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС148171)
18.Бурлака Т. В. Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бурлака Тетяна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 228 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС151743)
19.Тринчук О. О. Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Нац. акад. аграр. наук України, Київ. дослід. ст. пром. овочівництва Нац. наук. центру "Ін-т механізації та електрифікації сіл. госп-ва". - Київ, 2013. - 182, [32] арк. : рис., табл. (Шифр: ДС152121)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського