Пошуковий запит: (<.>U=Л918$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | РА433389 Бурлака, Тетяна Василівна. Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бурлака Тетяна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій . - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС151743 Бурлака, Тетяна Василівна. Інтенсифікація процесу сушіння культивованих грибів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бурлака Тетяна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 228 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-183.
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА394331 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС148171 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА766467 Влияние модифицированной газовой среды на сохраняемость свежих шампиньонов белой рассы [Текст] : [монография] / [Н. А. Попова и др.] ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2013. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 180-200. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Попова, Наталия Александровна; Дятлов, Владимир Васильевич; Медведкова, Инна Игоревна; Аксенова, Наталья Олеговна; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ8266 Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1939-83 ; Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС112117 Попова, Наталья Александровна. Качество свежих шампиньонов при хранении в модифицированной газовой среде [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Попова Наталья Александровна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2009. - 295 л. : табл. - Библиогр.: л. 276-295.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | Р82541 Болотских, Александр Степанович. Культивируемые шампиньоны - экологически безопасный продукт [Текст] / А. С. Болотских, В. Д. Вольфовский. - Х. : [б.в.], 1997. - 36 с. - Альтернативное название : Грибы шампиньоны / Болотских, А. С. ; Вольфовский, В. Д.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Вольфовский, Виктор Давыдович
Видання зберігається у :
|
9. | АО271407 Лавренюк, Марія. Печериці для мудрої господині [Текст] / Марія Лавренюк. - Т. : Навчальна книга - Богдан, 2013. - 71 с. : кольор. іл.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р95531 Соление и консервирование грибов [Текст] / сост. П. И. Акунин. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2002. - 32 с. - (Коротко о вкусном).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Акунин, Петр Иванович (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА450382 Нестеренко, Наталія Анатоліївна. Стабілізація споживних властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Нестеренко Наталія Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА789306 Ястреба, Юлія Анатоліївна. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА344478 М'ячикова, Ніна Іванівна. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М'ячикова Ніна Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА786234 Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі грибної сировини [Текст] : монографія / [О. П. Неклеса та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 144 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-144. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Неклеса, Ольга Павлівна; Гринченко, наталія Геннадіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Нагорний, О. Ю.; Гринченко, О. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА444819 Кублінська, Ірина Анатоліївна. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС92561 Мячикова, Нина Ивановна. Технология полуфабрикатов из культивируемых грибов вешенка обыкновенная и кулинарной продукции с их использованием [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Мячикова Нина Ивановна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2006. - 320 л. - Библиогр.: л. 176-196.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА396412 Тринчук, Ольга Олександрівна. Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 22 с. : табл., рис.
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС152121 Тринчук, Ольга Олександрівна. Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Нац. акад. аграр. наук України, Київ. дослід. ст. пром. овочівництва Нац. наук. центру "Ін-т механізації та електрифікації сіл. госп-ва". - Київ, 2013. - 182, [32] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-167.
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України; Національна академія аграрних наук України (Київ); "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства", національний науковий центр (Глеваха). Київська дослідна станція промислового овочівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА369564 Попова, Наталя Олександрівна. Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Попова Наталя Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|