Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (527)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 430
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Баньковская И. Б. Мясная продуктивность и качество мяса свиней новых специализированных генотипов : Дис...канд.с.-х.наук:06.02.01 / Баньковская Ирина Брониславовна ; УААН, Ин-т свиноводства. - Полтава, 1993. - 198 с. (Шифр: ДС41174)
2.Эспиро Захи Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов : Дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. (Шифр: ДС40221)
3.Пеньков А. А. Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. (Шифр: ДС44060)
4.Гутиков В. В. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л. (Шифр: ДС48681)
5.Беляева Е. М. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с. (Шифр: ДС49921)
6.Самойленко А. А. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 169 л.; додат. (Шифр: ДС52019)
7.Абдус Салам Мд Разработка малоотходной технологии переработки козлины Республики Бангладеш : Дис... канд. техн. наук: 05.19.05 / Абдус Салам Мд ; Государственная академия легкой промышленности Украины. - К., 1996. - 148 л. (Шифр: ДС52363)
8.Пасічний В. М. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат. (Шифр: ДС52788)
9.Насонкина Н. Г. Обезвреживание отходов малых мясокомбинатов : Дис... канд. техн. наук: 05.26.05; 05.23.04 / Насонкина Надежда Геннадиевна ; Донбасская гос. академия строительства и архитектуры. - Макеевка, 1996. - 153 л.+ прил. (Шифр: ДС53216)
10.Борщевская М. И. Исследование и разработка органопрепаратов на основе физиологически активных комплексов амниона человека и пантов оленей : Дис... д-ра фармац. наук: 15.00.02 / Борщевская Марина Ильинична ; НАН Украины, Гос. науч. центр лекарств. средств. - Х., 1996. - 257 л. (Шифр: ДС51522сл)
11.Волошин П. В. Технология комплексной пищевой добавки на основе боенской крови : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павел Валентинович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 250 л. (Шифр: ДС81486)
12.Лукашенко С. В. Повышение эффективности обработки жирсодержащих сточных вод мясомолочной промышленности : Дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Лукашенко Сергей Викторович ; Харьковский гос. технический ун-т строительства и архитектуры. - Х., 2003. - 199 л. (Шифр: ДС81853)
13.Штонда О. А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 137 арк.+ дод. (Шифр: ДС84067)
14.Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 204 арк. (Шифр: ДС91156)
15.Гащук О. І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гащук Олександра Ізидорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис. (Шифр: ДС91219)
16.Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. (Шифр: ДС92703)
17.Мізнік Л. М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 122 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС92743)
18.Кандалей О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. (Шифр: ДС101412)
19.Мартинюк І. О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мартинюк Ірина Олександрівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2007. - 212 арк.: іл.+ дод. (Шифр: ДС101385)
20.Поварова Н. Н. Увеличение срока хранения колбасных изделий : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поварова Наталья Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 209 л. (Шифр: ДС102042)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського