Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ощипок І. М. Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ощипок Ігор Миколайович ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 399 арк. (Шифр: ДС108155)
2.Ощипок І. М. Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.12 / Ощипок Ігор Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 35 с. (Шифр: РА358598)
3.Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини: ДНАОП 1.8.20-1.07-99 / Комітет по нагляду за охороною праці України. - К. : Основа, 1999. - 290 с. (Шифр: ВА594282)
4.Teger D. Научные заключения по некоторым вопросам, касающимся еврейского способа убоя скота : Сост. на основании эксперим. исследований 5 сент. 1911 г. и 20 июня 1913 г.: Пер. с нем. / D. Teger. - СПб. : [б.и.], 1914. - 27 с. (Шифр: ВА620947)
5.Коваль О. А. Технологія забою та первинної переробки тварин / О. А. Коваль ; Агенція США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорація з сприяння фермерському руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). - К. : Основа, 2002. - 144 с. - (Технологія м'яса і м'ясопродуктів) (Шифр: ВА654984)
6.Нагорна Г. А. Методичні положення та норми продуктивності праці на забої тварин / Г. А. Нагорна [и др.] ; Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу Міністерства аграрної політики України. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2004. - 120 с.: табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи) (Шифр: ВА656736)
7.Дукельский М. П. Как снимать и хранить шкуры так, чтобы они не портились / М. П. Дукельский ; Всесоюзная сельскохозяйственная и кустарно-промышленная выставка с Иностранным отделом 1933г. в Москве. - М. : [б.и.], 1923. - 8 с. (Шифр: АО140369)
8.Свині для забою. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 7 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3472)
9.Велика рогата худоба для забою. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 9 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3458)
10.Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Ч. 2-87:ДСТУ IEC 60335-2-87:2003; Додаткові вимоги до електричного устатковання для оглушення тварин (IEC 60335-2-87:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. В. Печенев, В. Устименко. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - VІ, 15 с. (Шифр: СТ850/Ч. 2-87)
11.Пелих В. Г. Технологія продуктів забою тварин : навч. посіб. для студ. вищих аграр. навч. закл. III-IV рівнів акредитації зі спец. 6.130200 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / В. Г. Пелих [и др.]. - Херсон : [Олді-плюс], 2008. - 263 с. (Шифр: ВА717383)
12.Establishment standards for slaughterhouse / transl. Shian-Jyue Du ; ed-in-chief Ying Yeh. - Taipei, Taiwan : Bureau of animal and plant health inspection and quarantine, Council of agriculture, Executive Yuan, 2002. - 11 p. (Шифр: ІР7089)
13.Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загребельний Володимир Олександрович ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2012. - 22 с. : табл., рис. (Шифр: РА387077)
14.Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія / Загребельний Володимир Олександрович, Якубчак Ольга Миколаївна, Таран Тетяна Володимирівна ; Кабінет Міністів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К. : Компринт, 2012. - 94 с. : рис. (Шифр: ВА760232)
15.Сухенко В. Ю. Моделювання процесів подрібнення м'яса і синтез технологічних машин : монографія / В. Ю. Сухенко. - К. : КОМПРИНТ, 2013. - 226 с. : рис., табл. (Шифр: ВА771607)
16.Батраченко О. В. Підвищення ефективності роботи та довговічності м'ясорізальних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Батраченко Олександр Вікторович ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2014. - 20 с. : рис. (Шифр: РА404802)
17.Вівці для забою. Терміни та визначення (ISO 3974:1977, IDT). - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - IV, 3 с. : рис. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ7006)
18.Некоз О. І. Проектування м'ясорізальних вовчків : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підгот. "Машинобудування" / О. І. Некоз, О. В. Батраченко ; Черкас. держ. технол. ун-т. - Черкаси : ЧДТУ, 2014. - 221 с. : рис. (Шифр: ВС58120)
19.Загребельний В. О. Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія / Загребельний В. О., Загребельний О. В. ; Держ. НДІ з лаб. діагностики та вет.-санітар. експертизи. - Київ : ДНДІЛДВСЕ, 2014. - 156 с. : рис., табл. - (Ветеринарна медицина) (Шифр: ВА787695)
20.Устатковання для харчової промисловості. Машини для зрізання, знімання шкіри та видалення пліви. Вимоги щодо безпеки та гігієни (EN 12355:2003+A1:2010, IDT). - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - V, 35 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8512)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського