Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Эспиро Захи Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов : Дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. (Шифр: ДС40221)
2.Беляева Е. М. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с. (Шифр: ДС49921)
3.Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. (Шифр: ДС92703)
4.Мізнік Л. М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 122 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС92743)
5.Кандалей О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. (Шифр: ДС101412)
6.Горбань В. Г. Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. (Шифр: ДС104158)
7.Серік М. Л. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. (Шифр: ДС106925)
8.Колесник А. А. Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. (Шифр: ДС106978)
9.Зюзько А. В. Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. (Шифр: ДС61028)
10.Пересічна С. М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. (Шифр: ДС65512)
11.Эспиро Захи Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с. (Шифр: РА272819)
12.Бєляєва О. М. Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с. (Шифр: РА290988)
13.Кандалей О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с. (Шифр: РА349527)
14.Мізнік Л. М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 18 с. (Шифр: РА344514)
15.Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с. (Шифр: РА344621)
16.Москаленко О. В. Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Москаленко Ольга Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с. (Шифр: РА359942)
17.Зюзько А. В. Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с. (Шифр: РА304907)
18.Пересічна С. М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 18 с.: рис. (Шифр: РА310670)
19.Медведовський Я. С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведовський Яків Семенович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис., табл. (Шифр: РА326994)
20.Горбань В. Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с. (Шифр: РА353340)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського