Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ВА789306
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-[150]. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пасічний, Василь Миколайович; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС148171
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА394331
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА423380
Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Янчева Марина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 40 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА272819
Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС40221
Эспиро Захи
Совершенствование рабочих органов машин для производства мясных порционных полуфабрикатов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.02.14 / Эспиро Захи ; КТИПП. - К., 1993. - 148 л. - Библиогр.:л.131-144.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА395076
Шарпе, Ганна Олександрівна.
Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Ганна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС149571
Шарпе, Анна Александровна.
Разработка технологии быстрозамороженных полуфабрикатов из замороженного мясного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Анна Александровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2012. - 154 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 115-130.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА397571
Чехова, Наталія Сергіївна.
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Чехова Наталія Сергіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС150005
Чехова, Наталія Сергіївна.
Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Чехова Наталія Сергіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 174, [80] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 156-174.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  СТ9286

Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Машини для перемішування фаршу. Основні параметри, технічні вимоги та методи випробування [Текст]. - Чинний від 2015-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ7164

Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Вовчки. Типи, основні параметри та розміри [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА796868

Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем [Текст] : монографія / [М. О. Янчева та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 153-177. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА432847
Стукальська, Наталія Миколаївна.
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА433454
Старосельська, Анастасія Леонідівна.
Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сумський національний аграрний університет; Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС92703
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. - арк. 139-164.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА344621
Слащева, Аліна В'ячеславівна.
Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА447185
Скочко, Олексій Іванович.
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Скочко Олексій Іванович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС106925
Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 340 арк. - арк. 177-199.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА356490
Серік, Максим Леонідович.
Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Серік Максим Леонідович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського