Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI1981/1-2 Häuser, Angelika Martina. Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties [Text] : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА290988 Бєляєва, Олена Михайлівна. Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС49921 Беляева, Елена Михайловна. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС140411 Вербицький, Сергій Борисович. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2013. - 197 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 146-168.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА404451 Вербицький, Сергій Борисович. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА427398 Гередчук, Аліна Михайлівна. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС151401 Гередчук, Аліна Михайлівна. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-166.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА376737 Глушков, Олег Анатолійович. Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Глушков Олег Анатолійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС121093 Глушков, Олег Анатолиевич. Усовершенствование технологии производства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Глушков Олег Анатольевич ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 210 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-160.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА451883 Голубков, Павло Сергійович. Розробка роботизованого комплексу для виробництва пельменів спеціальних форм [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Голубков Павло Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА353340 Горбань, Віктор Григорович. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС104158 Горбань, Виктор Григорьевич. Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. - Библиогр.: л. 153-170.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА410549 Дроменко, Олена Борисівна. Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дроменко Олена Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА419267 Желєва, Тетяна Сергіївна. Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Желєва Тетяна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА304907 Зюзько, Алла Валентинівна. Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС61028 Зюзько, Алла Валентиновна. Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС101412 Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА349527 Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА356386 Колесник, Аліна Олексіївна. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Аліна Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС106978 Колесник, Алина Алексеевна. Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. - Библиогр.: л. 194-219.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |