Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  MFI1981/1-2
Häuser, Angelika Martina.
Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties [Text] : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :
2.
  
  РА290988
Бєляєва, Олена Михайлівна.
Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС49921
Беляева, Елена Михайловна.
Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС140411
Вербицький, Сергій Борисович.
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2013. - 197 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 146-168.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА404451
Вербицький, Сергій Борисович.
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА427398
Гередчук, Аліна Михайлівна.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС151401
Гередчук, Аліна Михайлівна.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-166.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА376737
Глушков, Олег Анатолійович.
Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Глушков Олег Анатолійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 18 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС121093
Глушков, Олег Анатолиевич.
Усовершенствование технологии производства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Глушков Олег Анатольевич ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 210 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-160.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА451883
Голубков, Павло Сергійович.
Розробка роботизованого комплексу для виробництва пельменів спеціальних форм [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Голубков Павло Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА353340
Горбань, Віктор Григорович.
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС104158
Горбань, Виктор Григорьевич.
Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. - Библиогр.: л. 153-170.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА410549
Дроменко, Олена Борисівна.
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дроменко Олена Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА419267
Желєва, Тетяна Сергіївна.
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Желєва Тетяна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 22 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА304907
Зюзько, Алла Валентинівна.
Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС61028
Зюзько, Алла Валентиновна.
Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС101412
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА349527
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА356386
Колесник, Аліна Олексіївна.
Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Аліна Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС106978
Колесник, Алина Алексеевна.
Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. - Библиогр.: л. 194-219.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського