Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  MFI1981/1-2
Häuser, Angelika Martina.
Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties [Text] : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :
2.
  
  РА404451
Вербицький, Сергій Борисович.
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС140411
Вербицький, Сергій Борисович.
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2013. - 197 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 146-168.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут продовольчих ресурсів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС148171
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА394331
Ястреба, Юлія Анатоліївна.
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС92743
Мізнік, Лариса Миколаївна.
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 122 арк.: рис., табл. - арк. 105-116.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА344514
Мізнік, Лариса Миколаївна.
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА744798
Коцюмбас, І. Я.
Експертиза напівфабрикатів м'ясних та мясо-рослинних січених мікроструктурним методом [Текст] : метод. рек. / [І. Я. Коцюмбас, Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська]. - Л. : Афіша, 2011. - 80 с. : рис. - Бібліогр.: с. 78-80. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Коцюмбас, Г. І.; Щебентовська, О. М.

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА433454
Старосельська, Анастасія Леонідівна.
Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сумський національний аграрний університет; Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  СТ3976

Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  СТ3037

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-08-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Плотницька, А (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ2857

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ4556

Напівфабрикати м'ясні та м'ясо-рослинні січені. Визначання складників мікроструктурним методом [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням СОУ 15-13-37-393:2006 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ2373

Напівфабрикати мясні та мясорослинні посічені. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 21 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Франко, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА423380
Янчева, Марина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04 / Янчева Марина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 40 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА432847
Стукальська, Наталія Миколаївна.
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА421644
Літвінова, Інна Олександрівна.
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Літвінова Інна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС149571
Шарпе, Анна Александровна.
Разработка технологии быстрозамороженных полуфабрикатов из замороженного мясного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Анна Александровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2012. - 154 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 115-130.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС61028
Зюзько, Алла Валентиновна.
Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. - л.147-164.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА451883
Голубков, Павло Сергійович.
Розробка роботизованого комплексу для виробництва пельменів спеціальних форм [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Голубков Павло Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського