Пошуковий запит: (<.>U=Л924.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Мізнік Л. М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 122 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС92743)
|
2. | Мізнік Л. М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мізнік Лариса Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 18 с. (Шифр: РА344514)
|
3. | Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3976)
|
4. | Голубков П. С. Розробка роботизованого комплексу для виробництва пельменів спеціальних форм : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Голубков Павло Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2021. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА451883)
|