Пошуковий запит: (<.>U=Л924.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. | Häuser A. M. Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557) (Шифр: MFI1981/1-2)
|
2. | Бєляєва О. М. Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с. (Шифр: РА290988)
|
3. | Беляева Е. М. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с. (Шифр: ДС49921)
|
4. | Вербицький С. Б. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2013. - 197 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС140411)
|
5. | Вербицький С. Б. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис. (Шифр: РА404451)
|
6. | Горбань В. Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с. (Шифр: РА353340)
|
7. | Горбань В. Г. Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. (Шифр: ДС104158)
|
8. | Колесник А. О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Аліна Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с. (Шифр: РА356386)
|
9. | Колесник А. А. Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. (Шифр: ДС106978)
|
10. | Медведовський Я. С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведовський Яків Семенович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис., табл. (Шифр: РА326994)
|
11. | Стукальська Н. М. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис. (Шифр: РА432847)
|
12. | Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Вовчки. Типи, основні параметри та розміри. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 4 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ7164)
|
13. | Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Машини для перемішування фаршу. Основні параметри, технічні вимоги та методи випробування. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9286)
|