Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Х., 2006. - 326 арк. (Шифр: ДС92703)
2.Зюзько А. В. Разработка технологии получения формованных мясо- растительных полуфабрикатов : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 214 л.: рис. (Шифр: ДС61028)
3.Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Слащева Аліна В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с. (Шифр: РА344621)
4.Зюзько А. В. Розробка технології виробництва формованих м'ясо- рослинних напівфабрикатів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Зюзько Алла Валентинівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с. (Шифр: РА304907)
5.Ястреба Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с. (Шифр: РА394331)
6.Чехова Н. С. Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Чехова Наталія Сергіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис. (Шифр: РА397571)
7.Ястреба Ю. А. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 149, [1] с. : рис., табл. (Шифр: ВА789306)
8.Гередчук А. М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА427398)
9.Маслійчук О. Б. Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Маслійчук Ольга Богданівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА442835)
10.Москалюк О. Є. Удосконалення технології м'ясопродуктів лікувально-профілактичного призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Москалюк Оксана Євгеніївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 25 с. : рис., табл. (Шифр: РА443136)
11.Ястреба Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; Центр. спілка спожив. т-в України, ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава, 2012. - 232 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС148171)
12.Чехова Н. С. Технологія напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза та кулінарних виробів з його використанням : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Чехова Наталія Сергіївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 174, [80] арк. : рис., табл. (Шифр: ДС150005)
13.Гередчук А. М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 234 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС151401)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського