Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 96
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  РА336078
Клик, Сергей Викторович.
Разработка принципов построения гибкой математической модели на примере расчета системы управления термокамерой [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 ; 05.13.07 / Клик Сергей Викторович ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1992. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Московский институт прикладной биотехнологии

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС44060
Пеньков, Анатолий Афанасьевич.
Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. - л.:144-172.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА293981
Пасічний, Василь Миколайович.
Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА293659
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 26 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС52788
Пасічний, Василь Миколайович.
Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС52019
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 169 л.; додат. - л.: 144-169.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА298402
Семикоз, Оксана Миколаївна.
Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС57942
Солецкая, Анна Даниловна.
Разработка технологии мясных фаршевых продуктов с использованием структурирующих полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецкая Анна Даниловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 151 л. - л. 128-139.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС58026
Семикоз, Оксана Николаевна.
Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА299039
Бурак, Валентина Генадіївна.
Розробка технології комбінованих м"ясопродуктів з використанням соєвого білково- жирового збагачувача (СБЖЗ) [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Генадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА298451
Солецька, Анна Данилівна.
Розробка технології м"ясних фаршевих продуктів з використанням структуруючих полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецька Анна Данилівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА296953
Войцеховська, Любов Устимівна.
Дослідження та розобка ковбасних виробів звикористанням прянощів на основі вітчизняної пряноароматичної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховська Любов Устимівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 27 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  MFI3826/1-2
Feiss, Christine.
Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :
14.
  
  ДС54317
Войцеховская, Любовь Устимовна.
Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС56772
Бурак, Валентина Геннадиевна.
Разработка технологии комбинированных мясопродуктов с использованием соевого белково- жирового обогатителя (СБЖО) [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Геннадиевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 134 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС64798
Усатенко, Нина Федоровна.
Исследование конвективного подвода тепла к колбасным изделиям и создание рациональной конструкции термоагрегата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Нина Федоровна ; Технологический ин-т молока и мяса УААН. - К., 1999. - 165 л. - л. 124-136.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА308215
Усатенко, Ніна Федорівна.
Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Ніна Федорівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  Р95477

Методические указания к курсовой работе "Расчет камеры термообработки колбасных изделий" по курсу "Технология и оборудование предприятий агропромкомплекса" [Текст] : для студ. по спец. 7.0905.10 "Теплоэнергетика" / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. В. М. Воробьев, Е. П. Гордиенко. - Х. : НТУ "ХПИ", 2000. - 20 с. - Библиогр.: с. 19.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Воробьев, Вячеслав Михайлович (сост.); Гордиенко, Елена Петровна (сост.); Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА311283
Бондаренко, Наталія Вікторівна.
Розробка технології копчено- запечених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
20.
  
  ДС67539
Бондаренко, Наталья Викторовна.
Разработка технологии копчено-запеченных колбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 269 л. - л. 136-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського