Пошуковий запит: (<.>U=Л927$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 96
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА336078 Клик, Сергей Викторович. Разработка принципов построения гибкой математической модели на примере расчета системы управления термокамерой [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 ; 05.13.07 / Клик Сергей Викторович ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1992. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Московский институт прикладной биотехнологии
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС44060 Пеньков, Анатолий Афанасьевич. Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. - л.:144-172.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА293981 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА293659 Самойленко, Антоніна Анатоліївна. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 26 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС52788 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС52019 Самойленко, Антоніна Анатоліївна. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 169 л.; додат. - л.: 144-169.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА298402 Семикоз, Оксана Миколаївна. Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС57942 Солецкая, Анна Даниловна. Разработка технологии мясных фаршевых продуктов с использованием структурирующих полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецкая Анна Даниловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 151 л. - л. 128-139.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС58026 Семикоз, Оксана Николаевна. Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА299039 Бурак, Валентина Генадіївна. Розробка технології комбінованих м"ясопродуктів з використанням соєвого білково- жирового збагачувача (СБЖЗ) [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Генадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА298451 Солецька, Анна Данилівна. Розробка технології м"ясних фаршевих продуктів з використанням структуруючих полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецька Анна Данилівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА296953 Войцеховська, Любов Устимівна. Дослідження та розобка ковбасних виробів звикористанням прянощів на основі вітчизняної пряноароматичної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховська Любов Устимівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 27 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | MFI3826/1-2 Feiss, Christine. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
14. | ДС54317 Войцеховская, Любовь Устимовна. Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС56772 Бурак, Валентина Геннадиевна. Разработка технологии комбинированных мясопродуктов с использованием соевого белково- жирового обогатителя (СБЖО) [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Геннадиевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 134 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС64798 Усатенко, Нина Федоровна. Исследование конвективного подвода тепла к колбасным изделиям и создание рациональной конструкции термоагрегата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Нина Федоровна ; Технологический ин-т молока и мяса УААН. - К., 1999. - 165 л. - л. 124-136.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА308215 Усатенко, Ніна Федорівна. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Ніна Федорівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | Р95477 Методические указания к курсовой работе "Расчет камеры термообработки колбасных изделий" по курсу "Технология и оборудование предприятий агропромкомплекса" [Текст] : для студ. по спец. 7.0905.10 "Теплоэнергетика" / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. В. М. Воробьев, Е. П. Гордиенко. - Х. : НТУ "ХПИ", 2000. - 20 с. - Библиогр.: с. 19.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Воробьев, Вячеслав Михайлович (сост.); Гордиенко, Елена Петровна (сост.); Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт" (Харьков)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА311283 Бондаренко, Наталія Вікторівна. Розробка технології копчено- запечених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
20. | ДС67539 Бондаренко, Наталья Викторовна. Разработка технологии копчено-запеченных колбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 269 л. - л. 136-150.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |