Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 96
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ІВ205777
Tyburcy, Andrzej.
Badania nad właściwościami salamipodobnych kiełbas parzonych [Text] / A. Tyburcy ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 60 s. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 53-59.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego

Видання зберігається у :
2.
  
  MFI3826/1-2
Feiss, Christine.
Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221).


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :
3.
  
  ДС119444
Ткачова, Дар'я Леонідівна.
Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 182 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-182.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА373257
Ткачова, Дар'я Леонідівна.
Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; ДУ "Наук. центр радіац. медицини АМН України". - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:
  


Дод. точки доступу:
Академія медичних наук України; "Науковий центр радіаційної медицини Академії медичних наук України", державна установа

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ВА778313

Безнітритне виробництво ковбасних виробів: перспективи розвитку [Текст] : монографія / [Л. В. Молоканова та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Молоканова, Лілія Василівна; Квасніков, Андрій Анатолійович; Орешина, Ольга Олександрівна; Попова, Яна Андріївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА425615
Пронькіна, Ксенія Володимирівна.
Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Пронькіна Ксенія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ6896

Вироби ковбасні та продукти зі свинини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА377668
Балуянц, Яна Грачиковна.
Влияние глюконо-дельта-лактона на биотехнологические процессы производства и качества суджука [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Балуянц Яна Грачиковна ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2010. - 25 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Государственный аграрный университет Армении

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА308215
Усатенко, Ніна Федорівна.
Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Ніна Федорівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:
  


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА296953
Войцеховська, Любов Устимівна.
Дослідження та розобка ковбасних виробів звикористанням прянощів на основі вітчизняної пряноароматичної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховська Любов Устимівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 27 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС54317
Войцеховская, Любовь Устимовна.
Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС64798
Усатенко, Нина Федоровна.
Исследование конвективного подвода тепла к колбасным изделиям и создание рациональной конструкции термоагрегата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Нина Федоровна ; Технологический ин-т молока и мяса УААН. - К., 1999. - 165 л. - л. 124-136.


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  Р100132

Ковбаси від фермера - стандарт здорового харчування [Текст]. - смт Куликівка (Чернігівська обл.) : [б.в.], 2003. - 18 с.: іл. - (Ратибор ; 2).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ2855

Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1839-85; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 19 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ2353

Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби мясні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. В. Самойчук [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 950-89 (зі скасування в України ГОСТ 23670-79); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 32 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Самойчук, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ2793

Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 17 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ2856

Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16290-86; Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.

Тематичний рубрикатор:
  


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ2044

Ковбаси кров'яні. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1433-84 у частині виробництва кров'яних колбас; Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 16 с. - (Національний стандарт України).


Дод. точки доступу:
Плотницька, А (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ2794

Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ2352

Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 зі скасування в України ГОСТ 16351-86 (у частині напівкопчених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Плотницька, А (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського