Пошуковий запит: (<.>U=Л927$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 96
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ205777 Tyburcy, Andrzej. Badania nad właściwościami salamipodobnych kiełbas parzonych [Text] / A. Tyburcy ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 60 s. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 53-59.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego
Видання зберігається у :
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI3826/1-2 Feiss, Christine. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221).
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС119444 Ткачова, Дар'я Леонідівна. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 182 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-182.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА373257 Ткачова, Дар'я Леонідівна. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; ДУ "Наук. центр радіац. медицини АМН України". - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Академія медичних наук України; "Науковий центр радіаційної медицини Академії медичних наук України", державна установа
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА778313 Безнітритне виробництво ковбасних виробів: перспективи розвитку [Текст] : монографія / [Л. В. Молоканова та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від-ня, 2014. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Молоканова, Лілія Василівна; Квасніков, Андрій Анатолійович; Орешина, Ольга Олександрівна; Попова, Яна Андріївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА425615 Пронькіна, Ксенія Володимирівна. Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Пронькіна Ксенія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ6896 Вироби ковбасні та продукти зі свинини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА377668 Балуянц, Яна Грачиковна. Влияние глюконо-дельта-лактона на биотехнологические процессы производства и качества суджука [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Балуянц Яна Грачиковна ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2010. - 25 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА308215 Усатенко, Ніна Федорівна. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Ніна Федорівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА296953 Войцеховська, Любов Устимівна. Дослідження та розобка ковбасних виробів звикористанням прянощів на основі вітчизняної пряноароматичної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховська Любов Устимівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 27 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС54317 Войцеховская, Любовь Устимовна. Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС64798 Усатенко, Нина Федоровна. Исследование конвективного подвода тепла к колбасным изделиям и создание рациональной конструкции термоагрегата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Нина Федоровна ; Технологический ин-т молока и мяса УААН. - К., 1999. - 165 л. - л. 124-136.
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р100132 Ковбаси від фермера - стандарт здорового харчування [Текст]. - смт Куликівка (Чернігівська обл.) : [б.в.], 2003. - 18 с.: іл. - (Ратибор ; 2).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2855 Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1839-85; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 19 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2353 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби мясні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. В. Самойчук [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 950-89 (зі скасування в України ГОСТ 23670-79); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 32 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Самойчук, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2793 Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 17 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2856 Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16290-86; Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2044 Ковбаси кров'яні. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1433-84 у частині виробництва кров'яних колбас; Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 16 с. - (Національний стандарт України).
Дод. точки доступу: Плотницька, А (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2794 Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Усатенко, Н (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2352 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 зі скасування в України ГОСТ 16351-86 (у частині напівкопчених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Плотницька, А (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |