Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.041-33$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.Онищенко В. М. Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Онищенко В'ячеслав Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 232 арк. (Шифр: ДС95905)
2.Онищенко В. М. Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Онищенко В'ячеслав Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с. (Шифр: РА340268)
3.Онищенко В. М. Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Онищенко [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2009. - 223 с.: табл. (Шифр: ВА720225)
4.Онищенко В. М. Наукові та практичні аспекти виробництва і застосування натуральних ковбасних оболонок : монографія / В. М. Онищенко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі, Харківський торговельно-економічний ін-т Київського національного торговельно-економічного ун-ту. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 149 с.: рис., табл. (Шифр: ВА722699)
5.Доманова О. В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Доманова Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2017. - 23 с. : рис. (Шифр: РА429429)
6.Онищенко В. М. Наукове обґрунтування технологій склеєних кишкових оболонок та смажених ковбас з їх використанням : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Онищенко В'ячеслав Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 43 с. : рис., табл. (Шифр: РА451029)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського