Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Feiss C. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221) (Шифр: MFI3826/1-2)
2.Брауэр Х. Технология изготовления вареных колбас : Технологическое руководство по куттерованию, окрашиванию и органолептической оценке вареных колбас / Х. Брауэр ; пер. с нем. З. З. Улицкий, Л. Н. Бондарь. - К. : Техніка, 2002. - 104 с.: ил. (Шифр: ВА630139)
3.Будник Н. В. Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Будник Ніна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА395631)
4.Будник Н. В. Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Будник Ніна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 264 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС150036)
5.Вироби ковбасні та продукти зі свинини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ6896)
6.Галенко О. О. Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галенко Олег Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис. (Шифр: РА409588)
7.Гам Б. Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина / Бернхард Гам ; [пер. с нем. Е. Сухомлинова]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 127 с. : цв. ил. (Шифр: ВС67270)
8.Горбач О. Я. Розробка технології варених ковбасних виробів із комплексом тваринних білків і харчових волокон : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Горбач Олександр Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА443607)
9.Желуденко Ю. В. Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Желуденко Юлія Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл. (Шифр: РА448549)
10.Жук В. О. Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Жук Вікторія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 24 с. : рис., табл. (Шифр: РА448622)
11.Кайнаш А. П. Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками : монографія / А. П. Кайнаш ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2011. - 141 с. : рис., табл. (Шифр: ВА756133)
12.Квасніков А. А. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 167, 22, [64] арк. : табл., рис. (Шифр: ДС147557)
13.Квасніков А. А. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА389363)
14.Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2113)
15.Ковбаси смажені. Загальні технічні умови / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2369)
16.Корець Л. І. Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Корець Лідія Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 23 с. : табл., рис. (Шифр: РА448714)
17.Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с. (Шифр: РА349073)
18.Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. (Шифр: ДС100462)
19.Красногрудов А. В. Процесс производства вареных колбас с использованием высокого давления : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Красногрудов Александр Васильевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецьк, 2009. - 230 л. : рис., табл. (Шифр: ДС138146)
20.Красногрудов О. В. Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с. (Шифр: РА366333)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського