Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Feiss C. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221) (Шифр: MFI3826/1-2)
2.Вироби ковбасні та продукти зі свинини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ6896)
3.Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2113)
4.Ковбаси смажені. Загальні технічні умови / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2369)
5.Гам Б. Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина / Бернхард Гам ; [пер. с нем. Е. Сухомлинова]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 127 с. : цв. ил. (Шифр: ВС67270)
6.Старосельська А. Л. Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл. (Шифр: РА433454)
7.Красногрудов О. В. Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с. (Шифр: РА366333)
8.Красногрудов А. В. Процесс производства вареных колбас с использованием высокого давления : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Красногрудов Александр Васильевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецьк, 2009. - 230 л. : рис., табл. (Шифр: ДС138146)
9.Пеньков А. А. Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. (Шифр: ДС44060)
10.Леонова Б. І. Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Леонова Богдана Ігорівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2015. - 22 с. : рис. (Шифр: РА416713)
11.Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. (Шифр: ДС100462)
12.Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с. (Шифр: РА349073)
13.Квасніков А. А. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА389363)
14.Квасніков А. А. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 167, 22, [64] арк. : табл., рис. (Шифр: ДС147557)
15.Горбач О. Я. Розробка технології варених ковбасних виробів із комплексом тваринних білків і харчових волокон : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Горбач Олександр Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА443607)
16.Пасічний В. М. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с. (Шифр: РА293981)
17.Пасічний В. М. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат. (Шифр: ДС52788)
18.Фабіянська І. В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеський національний ун-т ім. І.І.Мечникова. - О., 2008. - 302 арк. (Шифр: ДС107432)
19.Фабіянська І. В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с. (Шифр: РА357516)
20.Галенко О. О. Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галенко Олег Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис. (Шифр: РА409588)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського