Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Пеньков А. А. Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. (Шифр: ДС44060)
2.Самойленко А. А. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 169 л.; додат. (Шифр: ДС52019)
3.Пасічний В. М. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат. (Шифр: ДС52788)
4.Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 204 арк. (Шифр: ДС91156)
5.Мартинюк І. О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мартинюк Ірина Олександрівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2007. - 212 арк.: іл.+ дод. (Шифр: ДС101385)
6.Фабіянська І. В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеський національний ун-т ім. І.І.Мечникова. - О., 2008. - 302 арк. (Шифр: ДС107432)
7.Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. (Шифр: ДС100462)
8.Самойленко А. А. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 26 с. (Шифр: РА293659)
9.Пасічний В. М. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с. (Шифр: РА293981)
10.Страшинський І. М. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.: рис. (Шифр: РА337054)
11.Мартинюк І. О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мартинюк Ірина Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с. (Шифр: РА349492)
12.Король Ц. О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с. (Шифр: РА349073)
13.Красногрудов О. В. Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с. (Шифр: РА366333)
14.Фабіянська І. В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с. (Шифр: РА357516)
15.Брауэр Х. Технология изготовления вареных колбас : Технологическое руководство по куттерованию, окрашиванию и органолептической оценке вареных колбас / Х. Брауэр ; пер. с нем. З. З. Улицкий, Л. Н. Бондарь. - К. : Техніка, 2002. - 104 с.: ил. (Шифр: ВА630139)
16.Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2113)
17.Ковбаси смажені. Загальні технічні умови / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2369)
18.Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Холодова Ольга Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис., табл. (Шифр: РА378899)
19.Feiss C. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221) (Шифр: MFI3826/1-2)
20.Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Холодова Ольга Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 286 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС121391)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського