Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | MFI3826/1-2 Feiss, Christine. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
2. | СТ6896 Вироби ковбасні та продукти зі свинини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ2113 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ2369 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16351-86 в частині смажених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Плотницька, А (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВС67270 Гам, Бернхард. Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина [Текст] / Бернхард Гам ; [пер. с нем. Е. Сухомлинова]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 127 с. : цв. ил. - Назва на корінці : Колбаса. - Пер. изд. : Würste, Sülzen, Pasteten. Traditionell und selbst gemacht / Bernhard Gahm. - Stuttgart, 2019. - 3200 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сухомлинова, Елена (пер.); Gahm, Bernhard
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА433454 Старосельська, Анастасія Леонідівна. Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сумський національний аграрний університет; Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА366333 Красногрудов, Олександр Васильович. Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС138146 Красногрудов, Александр Васильевич. Процесс производства вареных колбас с использованием высокого давления [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Красногрудов Александр Васильевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецьк, 2009. - 230 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 164-181.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (Кривой Рог)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС44060 Пеньков, Анатолий Афанасьевич. Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. - л.:144-172.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА416713 Леонова, Богдана Ігорівна. Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Леонова Богдана Ігорівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС100462 Король, Цвітана Олександрівна. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. - арк. 158-183.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса; УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА349073 Король, Цвітана Олександрівна. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА389363 Квасніков, Андрій Анатолійович. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС147557 Квасніков, Андрій Анатолійович. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 167, 22, [64] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 150-167.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА443607 Горбач, Олександр Ярославович. Розробка технології варених ковбасних виробів із комплексом тваринних білків і харчових волокон [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Горбач Олександр Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА293981 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС52788 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС107432 Фабіянська, Ірина Валентинівна. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеський національний ун-т ім. І.І.Мечникова. - О., 2008. - 302 арк. - арк. 171-192.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА357516 Фабіянська, Ірина Валентинівна. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА409588 Галенко, Олег Олександрович. Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галенко Олег Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |