Пошуковий запит: (<.>U=Л93$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Желиба Ю. А. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с. (Шифр: ДС41825)
|
2. | Тарасюк Т. І. Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот : Автореф. дис... канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 28 с. (Шифр: РА290284)
|
3. | Рудавська Г. Б. Технологія і товарознавство продуктів птахівництва : Підручник для учнів проф. навч.-виховн. закладів / Г. Б. Рудавська [та ін.]. - К. : Урожай, 1995. - 188 с., рис. (Шифр: ВА561613)
|
4. | Тарасюк Т. І. Санітарна та біологічна оцінка яєчного порошку підданого обробці електромагнітним полем надвисоких частот : Дис...канд. біол. наук: 16.00.16 / Тарасюк Тетяна Іванівна ; УААН, Ін-т вет. медицини. - К., 1995. - 128 л. (Шифр: ДС48818)
|
5. | Бреславец В. А. Научное обоснование требований к продукции птицеводства и методам контроля ее качества : Дис... д-ра с.-х. наук: 06.00.17 / Бреславец Виталий Алексеевич ; УААН, Институт птицеводства. - Х. ; Борки, 1996. - 490 л. (Шифр: ДС55800)
|
6. | Бреславець В. О. Наукове обгрунтування вимог до продукції птахівництва та методів контролю її якості : Автореф. дис... с.-г. наук: 06.00.17 / Бреславець Віталій Олексійович ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1997. - 46 с. (Шифр: РА296230)
|
7. | Шарафутдинов Г. С. Технология переработки, хранения и стандартизации продуктов животноводства : Учеб. пособие для студ. с.-х. вузов / Г. С. Шарафутдинов [и др] ; Казанская гос. сельскохозяйственная академия. - Казань : Издательство Казанского ун-та, 2000. - 176 с.: рис. (Шифр: ВА619179)
|
8. | М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи. Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 289 с. (Шифр: С10130/Т. 1)
|
9. | М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи. Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 258 с. (Шифр: С10130/Т. 2)
|
10. | М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи. Т. 4. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 283 с. (Шифр: С10130/Т. 4)
|
11. | М'ясна продукція та яйцепродукти. Нормативні документи. Т. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 260 с. (Шифр: С10130/Т. 3)
|
12. | Хомичук В. А. Совершенствование установки для сушки жидких пищевых продуктов А1-ФМУ с целью повышения ее технического уровня : Дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомичук Виктор Андреевич ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 215 л. (Шифр: ДС66581)
|
13. | Бандура В. М. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. (Шифр: ДС65516)
|
14. | Бандура В. М. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с. (Шифр: РА309720)
|
15. | Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підручник / Г. Б. Рудавська [та ін] ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 250 с. (Шифр: ВА602910)
|
16. | Хомічук В. А. Удосконалення установки для сушки рідких харчових продуктів А1-ФМУ з метою підвищення її технічного рівня : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Хомічук Віктор Андрійович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с. (Шифр: РА311784)
|
17. | Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Ю. М. Григор'єв. - К. : [б.в.], 2001. - 50 с. (Шифр: ВА659921)
|
18. | Калачев А. А. Технологическое оборудование мясной отрасли (переработка птицы и технология производства птицепродуктов) : Учеб. пособие для студ. вузов, на направлению 655900 "Технология сырья и продуктов животного происхождения", спец. 270900 - технология мяса и мясных продуктов / А. А. Калачев [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 147 с.: рис. (Шифр: ВА621502)
|
19. | Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Богомолов [та ін.] ; ред. О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий. - Х. : Видавництво Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001. - 242 с.: іл. - (Підручники та учбові посібники) (Шифр: ВА611745)
|
20. | Микробиологический контроль мяса животных, птицы, яиц и продуктов их переработки : Справочник / С. А. Артемьева [и др.]. - М. : КолосС, 2002. - 288 с. (Шифр: ВА641347)
|
| |