Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л931.01$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | Бандура В. М. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. (Шифр: ДС65516)
| 2. | Бандура В. М. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с. (Шифр: РА309720)
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|