Пошуковий запит: (<.>U=Л955.13$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Дмитровская Г. П. Разработка технологии кефира "Украинский" на основе природного симбиоза микроорганизмов : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровская Галина Петровна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1996. - 238 с. (Шифр: ДС52148сл)
|
2. | Дмитровська Г. П. Розробка технології кефіру "Український" на основі природного симбіозу мікроорганізмів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дмитровська Галина Петрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с. (Шифр: РА293544сл)
|
3. | Кефір. Технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 9 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2230)
|