Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л957$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Майборода Ю. В. Исследование затрат энергии на сбивание сливок в масло с целью интенсификации процесса и расчета оборудования : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрий Васильевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2003. - 145 л. (Шифр: ДС84098)
2.Евтушенко В. Н. Оптимальное робастное управление с высокой степенью астатизма объектами с большим запаздыванием : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Евтушенко Виталий Николаевич ; Киевский международный ун-т гражданской авиации. - К., 1998. - 165 л. + прил. (Шифр: ДС58786)
3.Рудакова Т. В. Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Татьяна Васильевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2006. - 223 л.: рис., табл. (Шифр: ДС99542)
4.Рижкова Т. М. Підвищення якості кисломолочного сиру з використанням методів біотехнології : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія МиколаЇвна ; Харківський держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с. (Шифр: РА297544)
5.Євтушенко В. М. Оптимальне робастне керування з високим ступенем астатизму об'єктами з великим запізненням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Євтушенко Віталій Миколайович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 1998. - 19 с. (Шифр: РА301149)
6.Рижкова Т. М. Підвищення якості молочнокислого сиру з використанням методів біотехнології : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 18 с. (Шифр: РА293351)
7.Рудакова Т. В. Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 19 с. (Шифр: РА347675)
8.Загоруй Л. П. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с. (Шифр: РА359518)
9.Тищенко Л. М. Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Тищенко Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 22 с. (Шифр: РА361954)
10.Майборода Ю. В. Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу та розрахунку обладнання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрій Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис., табл. (Шифр: РА328440)
11.Рашевська Т. О. Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с. (Шифр: РА351627)
12.Загоруй Л. П. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. (Шифр: ДС108860)
13.Рашевська Т. О. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис. (Шифр: РА370391)
14.Воробйов О. І. Масловиробництво : Підручник-довідник для бригадирів-маслоробів / О. І. Воробйов, П. А. Яшин ; Всеукраїнський агроінститут Н.К.З.С. підвищення кваліфікації спеціялістів сільського господарства. - Х. : Держсільгоспвидав, 1932. - 291 с.: іл. (Шифр: ВА619964)
15.Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення pH плазми (ISO 7238:1983, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Державний стандарт України) (Шифр: СТ765)
16.Грищенко, Александр Дмитриевич Технология сливочного масла. Ч. 1. - СПб. : [б.и.], 2000. - 115 с. (Шифр: В346198/Ч. 1)
17.Жир молочний зневоднений. Визначання пероксидного числа (контрольний метод) (ISO 3976:1977, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ882)
18.Жир молочний. Виявлення рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) (ISO 3594:1976, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ881)
19.Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2860)
20.Жир молочний та масло. Визначення кислотності жиру (контрольний метод) (ISO 1740:2004, IDT; IDF 6:2004, IDT). - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3293)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського