Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л957$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  РА359518
Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС108860
Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. - Бібліогр.: арк. 164-191.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Білоцерківський національний аграрний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА328440
Майборода, Юрій Васильович.
Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу та розрахунку обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрій Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА361954
Тищенко, Людмила Миколаївна.
Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Тищенко Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ4347

Жир молочний [Текст]. - Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT). - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  СТ882

Жир молочний зневоднений. Визначання пероксидного числа (контрольний метод) (ISO 3976:1977, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ3293

Жир молочний та масло. Визначення кислотності жиру (контрольний метод) (ISO 1740:2004, IDT; IDF 6:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  СТ8131

Жир молочний. Визначення жирнокислотного складу методом газорідинної хроматографії (ISO 15885:2002/IDF 184:2002, IDF) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 8 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СТ881

Жир молочний. Виявлення рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) (ISO 3594:1976, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  СТ8130

Жир молочний. Метод приготування метилових ефірів жирних кислот (ISO 15884:2002/IDF 182:2002, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС84098
Майборода, Юрий Васильевич.
Исследование затрат энергии на сбивание сливок в масло с целью интенсификации процесса и расчета оборудования [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрий Васильевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2003. - 145 л. - Библиогр.: л. 124-130.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС145281
Тищенко, Людмила Николаевна.
Исследование состава и свойств молочного жира и усовершенствование технологии сливочного масла [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тищенко Людмила Николаевна ; Укр. акад. аграр. наук, Технол. ин-т молока и мяса. - Киев, 2008. - 177 л. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 137-151.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ8365

Лінії для виробництва масла вершкового та спредів. Маслоутворювачі. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ2860

Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови [Текст] / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гуляєв-Зайцев, С (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ4726

Масло вершкове та спреди. Методика визначання коефіцієнтів термостійкості [Текст]. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 4 с. : рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ4294

Масло вершкове, кисломолочні продукти та свіжий сир. Визначення кількості сторонніх мікроорганізмів методом підраховування колоній, що виросли за температури 30 градусі С [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ4321/Ч. 1
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 8851-1/IDF 191-1:2007. - Визначення масової частки вологи (ISO 8851-1/IDF 191-1:2004, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К. : [б.в.], 2009. - IV, 7 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ4321/Ч. 2
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 8851-2/IDF 191-2:2007. - Визначення масової частки сухого знежиреного залишку (ISO 8851-2/IDF 191-2:2004, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - [Б. м.] : [б.в.], 2009. - IV, 7 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ4321/Ч. 3
Масло вершкове. Визначення вмісту вологи сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009 . - (Національний стандарт України).
Ч. 3 : ДСТУ ISO 8851-3/IDF 191-3:2007. - Обчислення масової частки жиру (ISO 8851-3/IDF 191-3:2004, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К. : [б.в.], 2009. - IV, 5 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ3304

Масло вершкове. Визначення вмісту солі (контрольний метод) (ISO 1738:2004, IDT; IDF 12:2004, IDT) [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 5 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського