Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л957.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.Рудакова Т. В. Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Татьяна Васильевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2006. - 223 л.: рис., табл. (Шифр: ДС99542)
2.Рудакова Т. В. Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 19 с. (Шифр: РА347675)
3.Загоруй Л. П. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с. (Шифр: РА359518)
4.Рашевська Т. О. Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с. (Шифр: РА351627)
5.Загоруй Л. П. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. (Шифр: ДС108860)
6.Рашевська Т. О. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис. (Шифр: РА370391)
7.Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ2860)
8.Родак О. Я. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Родак Олександра Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 22 с. : рис., табл. (Шифр: РА371872)
9.Рашевська Т. О. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 499 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС116880 з дод.)
10.Родак О. Я. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Родак Олександра Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 252 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС122040)
11.Наріжний С. А. Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Наріжний Сергій Анатолійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА395028)
12.Нарижный С. А. Разработка режимов получения технологически стойких эмульсий при производстве спредов : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Нарижный Сергей Анатольевич ; Нац. акад. аграр. наук Украины, Технол. ин-т молока и мяса. - К., 2012. - 214 л. : рис. (Шифр: ДС130639)
13.Вашека О. М. Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Вашека Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис. (Шифр: РА399798)
14.Петрина А. Б. Технологія спредів зі складовими рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Петрина Алла Богданівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис. (Шифр: РА421026)
15.Очколяс О. М. Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Очколяс Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл. (Шифр: РА435651)
16.Вашека О. М. Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Вашека Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 221 арк. : табл., рис. (Шифр: ДС143487)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського