Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.27$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.Бондарчук Л. М. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином : Дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л. (Шифр: ДС51767)
2.Дідух Г. В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. (Шифр: ДС104209)
3.Бондарчук Л. М. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с. (Шифр: РА293352)
4.Дідух Г. В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с. (Шифр: РА353273)
5.Жидков В. Е. Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с. (Шифр: ВА630375)
6.Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА380312)
7.Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 233 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС128095)
8.Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис. (Шифр: РА401483)
9.Напої із сироватки. Загальні технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8341)
10.Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 242 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС142713)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського