Пошуковий запит: (<.>U=Л959.27$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ДС128095 Рудавська, Марія Володимирівна. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 233 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 219-233.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА380312 Рудавська, Марія Володимирівна. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рудавська Марія Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ8341 Напої із сироватки. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС142713 Красуля, Олена Олександрівна. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-180.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА401483 Красуля, Олена Олександрівна. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА630375 Жидков, Владимир Евдoкимович. Научно-технические основы биотехнологии альтернативных вариантов напитков из молочной сыворотки [Текст] / В. Е. Жидков ; Южно-Российский гос. ун-т экономики и сервиса. - Ростов-на-Дону : Издательство СКНЦ ВШ, 2000. - 144 с. - Библиогр.: с. 137-141.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Южно-Российский гос. университет экономики и сервиса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС104209 Дідух, Геннадій Васильович. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 222 арк. - арк. 142-158.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА353273 Дідух, Геннадій Васильович. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Геннадій Васильович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА293352 Бондарчук, Лілія Михайлівна. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС51767 Бондарчук, Лілія Михайлівна. Розробка технології напоїв на основі молочної сироватки та знежиреного молока з пектином [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондарчук Лілія Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 177 л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|