Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Карпенко Л. К. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л. (Шифр: ДС50755)
|
2. | Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк. (Шифр: ДС75461)
|
3. | Пилипенко Л. Н. Научные основы технологии консервированных пищевых продуктов из листовых овощей : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Людмила Николаевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 522 л. + 316 л. прил (Шифр: ДС48014с прил)
|
4. | Маноли Т. А. Разработка безотходной технологии консервированных продуктов из белокочанной капусты : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Маноли Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 190 л. (Шифр: ДС49356)
|
5. | Колесникова М. Б. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. (Шифр: ДС76688)
|
6. | Селиванская И. А. Разработка технологии комплексной переработки сои с получением консервированных продуктов : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селиванская Ирина Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 230 л. (Шифр: ДС95920)
|
7. | Біленька І. Р. Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої : Автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с. (Шифр: РА284716)
|
8. | Манолі Т. А. Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с. (Шифр: РА290627)
|
9. | Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селіванська Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с. (Шифр: РА340828)
|
10. | Саламатіна С. Є. Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саламатіна Світлана Єгорівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с. (Шифр: РА364579)
|
11. | Карпенко Л. К. Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. : Автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с. (Шифр: РА292050)
|
12. | Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с. (Шифр: РА320502)
|
13. | Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с. (Шифр: РА320482)
|
14. | Консерви. Овочі різані в томатному соусі: Загальні технічні умови. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 19с., ІІІ, 19 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) (Шифр: СТ383)
|
15. | Томати консервовані. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3297)
|
16. | Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4108)
|
17. | Консерви молочні. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4420)
|
18. | Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4555)
|
19. | Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4554)
|
20. | Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4529)
|
| |