Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Карпенко Л. К. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л. (Шифр: ДС50755)
2.Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк. (Шифр: ДС75461)
3.Пилипенко Л. Н. Научные основы технологии консервированных пищевых продуктов из листовых овощей : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.13 / Пилипенко Людмила Николаевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 522 л. + 316 л. прил (Шифр: ДС48014с прил)
4.Маноли Т. А. Разработка безотходной технологии консервированных продуктов из белокочанной капусты : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Маноли Татьяна Анатольевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 190 л. (Шифр: ДС49356)
5.Колесникова М. Б. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. (Шифр: ДС76688)
6.Селиванская И. А. Разработка технологии комплексной переработки сои с получением консервированных продуктов : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селиванская Ирина Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 230 л. (Шифр: ДС95920)
7.Біленька І. Р. Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої : Автореф.дис... канд.технн.наук:05.18.13 / Біленька Ірина Ремівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с. (Шифр: РА284716)
8.Манолі Т. А. Розробка безвідхідної технології консервованих продуктів з білоголової капусти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Манолі Тетяна Анатоліївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с. (Шифр: РА290627)
9.Селіванська І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Селіванська Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с. (Шифр: РА340828)
10.Саламатіна С. Є. Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саламатіна Світлана Єгорівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с. (Шифр: РА364579)
11.Карпенко Л. К. Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. : Автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с. (Шифр: РА292050)
12.Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с. (Шифр: РА320502)
13.Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с. (Шифр: РА320482)
14.Консерви. Овочі різані в томатному соусі: Загальні технічні умови. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 19с., ІІІ, 19 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) (Шифр: СТ383)
15.Томати консервовані. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3297)
16.Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4108)
17.Консерви молочні. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4420)
18.Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4555)
19.Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4554)
20.Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4529)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського